Vertrouwd bestellen
Kiyoh website rating Voedingssupplementen NederlandKeurmerk Voedingssupplementen Nederland
Informatie

Voedingssupplementen

Hier te koop!

In onze webshop kunt u eenvoudig winkelen (simpel en snel bestelproces) en gemakkelijk producten vinden die u online kunt bestellen. Wij leveren al onze producten standaard met korting en er is een kortingscode. Wij voeren een groot aanbod van Merken, zowel Nederlandse als internationale merken voedingssupplementen. Daarnaast een zeer snelle levering! Voor 20:30 besteld is morgen in huis (geen levering op zondagen). Wij van Voedingssupplementen Nederland hebben een groot assortiment van natuurlijke producten, waar wij veel informatie over aanbieden en advies over geven. Wij hebben een redelijk bestand van klanten die met vaste regelmaat langskomen om hun producten online bij ons te kopen.

Merken!

Wij voeren de meeste merken die bekend zijn in Nederland en veel merken die internationaal verkocht worden. Wij hebben ons aanbod van voedingssupplementen en producten samengesteld met het oog op kwaliteit en veiligheid. Dus alleen veilige producten van gerenomeerde merken en zoweinig mogelijk synthetische producten. Daarnaast raden wij klanten alleen natuurlijke producten aan. U kunt eenvoudig en gemakkelijk online bestellen op onze website. De meest verkochte bekende vindt u terug bovenaan de pagina. Enkele bekende merken zijn: Orthica, Vitals, NOW Foods, Bonusan, Davitamon, Centrum, Metagenics en Golden Naturals. Wij verkopen honderden verschillende merken.

Hoge klantbeoordeling!

Kiyoh website rating Voedingssupplementen Nederland

Onze webshop krijgt een hoge klant waardering van een 9.2 van de 10. Wij werken samen met Kiyoh, een onafhankelijk reviewsysteem, waar klanten hun beoordeling over onze dienstverlening kunnen achterlaten. Klanten zijn voornamelijk zeer te spreken over onze goede klantenservice en snelle levering van bestellingen. Daarnaast vinden klanten dat onze website gemakkelijk en overzichtelijk werkt en dat producten goed verpakt worden. U kunt hier de reviews inzien: Kiyoh reviews.

Veel productinformatie!

Om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien, delen wij veel informatie, dan wel direct bij het product, als aparte informatie pagina's over merken en soorten producten. Hierdoor kunt u vaak als klant uw eigen weg vinden en goed bepalen welk product geschikt u voor uw persoon en/of situatie.

Wat zijn Voedingssupplementen?

De betekenis van deze producten is vrij eenvoudig, het zijn producten die gebruikt kunnen worden ter aanvulling van de dagelijkse inname van voedingsstoffen. Deze producten kunnen een groot aanbod van goede voedingsstoffen bevatten afhankelijk van het type supplement. Te denken valt aan vitaminen, mineralen, aminozuren (eiwitten), omega vetzuren, kruiden en nog veel meer. De werking van voedingssupplementen is om op een zo effectief mogelijke manier te zorgen dat deze goede stoffen door het lichaam worden opgenomen. Het doel van voedingssupplementen is om het lichaam extra aanvulling te geven in voedingsstoffen die het dagelijks nodig heeft.

Natuurlijk of synthetisch

Het aanbod van voedingssupplementen is tegenwoordig zeer groot. Zo zijn er honderden verschillende merken met elk een groot en uitgebreid aanbod van producten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij in onze webshop veel vragen krijgen over welke supplementen goed zijn, wat ze precies doen (werking van) en wat wij zelf aanraden. Op onze website hebben wij een categorie met top-producten die wij onze klanten aanraden te bestellen. Wilt u meer algemene informatie over voedingssupplementen, dan kunt u even kijken bij het voedingscentrum (opent in nieuw venster): klik hier.

Maar nu terug naar de stelling "Natuurlijk of synthetisch". Er is een tijd geweest dat fabrikanten veel synthetische producten produceerden, omdat dit simpelweg goedkoper was, echter wijkt de chemische samenstelling van deze stoffen vaak af van de natuurlijke voedingsstoffen, wat zorgt dat het lichaam de stoffen niet herkend of moeite heeft ze op te nemen. De hedendaagse trend is voornamelijk gericht op natuurlijke voedingssupplementen die met natuurlijk extracten van kruiden, fruit en groenten. Deze producten zijn niet gemaakt in een fabriek, maar door de natuur zelf.

Er zijn zelf merken die het een paar stappen verder neemt, door ook de productieprocessen zo in te richten dat de voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden blijven. De prijs van natuurlijke voedingssupplementen ligt duidelijk hoger, maar de werking is ook stukken beter. Aangezien mensen supplementen kopen om hun werking, geeft dit toch vaak de doorslag. Wij van Voedingssupplementen Nederland staan helemaal achter deze natuurlijke trend, daarom verkopen wij veel merken natuurlijke producten en voeding. Wij voeren een groot aanbod van vele superfoods, luxe voeding en alles wat thuishoort in een gezonde levensstijl.

Verschillende soorten

Naast de verdeling Natuurlijk of synthetisch kun je voedingssupplementen op meerdere manieren onderverdelen. Zo kun je producten opdelen in typen zoals: vitaminen, mineralen, aminozuren, maar handiger is het opdelen in categorien zoals overgang, 50+, man, vrouw, kinderen, etc. Deze indeling is duidelijker en informatiever voor de klant. Daarnaast is het ook belangrijk om hier onderscheid tussen te maken omdat het juist belangrijk is om duidelijk te maken dat niet ieder supplement geschikt is voor ieder persoon. De verschillende levensfasen (baby, kind, volwassene, 50+) en het geslacht is een indicatie voor verschillende behoeften. Zo zijn producten voor volwassenen niet geschikt voor kinderen, mits er een indicatie is van een kinder dosering. Daarnaast is een product dat specifiek is samengesteld voor moeder en kind, effectiever dan een product dat algemeen is samengesteld voor vrouwen. Let dus altijd goed op voordat u een product besteld, of het geschikt is voor de persoon die het gaat gebruiken.

Baby's en kinderen

Deze 2 leeftijdsgroepen dient extra aandacht op worden gericht als het gaat om voedingssupplementen. Ten eerste is een baby en een jong kind veel gevoeliger voor verkeerde doseringen en kan het ook sneller schade toebrengen. Wees dus voorzichtig met welk product u uw kind geeft kijk altijd of er apart een dosering staat aangegeven en of uw kind tot de aangegeven leeftijdsgroep behoort. Het liefst zien wij van Voedingssupplementen Nederland dat u een speciaal kinder product gebruikt, omdat deze aan de strengste eisen dienen te voldoen en vaak extra worden getest. Daarbij is de samenstelling specifiek voor baby's of kinderen en is de dosering aangepast (stukken lager).

Gevaarlijk?

De vraag of het nemen van voedingssupplementen gevaarlijk is, is afhankelijk van hoe u ze gebruikt. Dit is een vraagstuk wat van toepassing is op zoveel dingen in het leven. Voedingssupplementen zijn veilig in gebruik zolang u ze gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding (niet in plaats van) en u zich houd aan de aanbevolen dosering. Daarnaast is het altijd verstandig uw huisarts te raadplegen of bepaalde voedingssupplementen samen ingenomen kunnen worden met eventuele medicijnen die u gebruikt.

Hedendaags voedingspatroon

Veel mensen kopen tegenwoordig kant-en-klare maaltijden, eten buitenshuis of maken gebruik van de vele afhaal- of bezorgservices. Laten we al dit eten voor het gemak "commerciele voeding noemen". Deze voeding is alles behalve gezond, ook al kan het goed gegeten worden, als dit met mate gebeurd. Het grote nadeel van commerciele voeding is dat het vaak veel vet, zout en suiker bevat en laag is in goede voedingsstoffen als vitaminen en mineralen. Met als gevolg dat mensen minder en/of te weinig binnenkrijgen. Hierdoor wordt het steeds vaker aanbevolen om ter ondersteuning een multivitamine te nemen. Daarnast bevat voeding minder voedingsstoffen als 15-20 jaar geleden als gevolg van landbouw technieken.

Marktontwikkeling

Voedingssupplementen merken genoeg! De laatste 10 jaar zijn er veel merken bijgekomen, de totale voedingssupplementen markt telt tenminste enkele honderden merken. Wij als webshop hebben veel merken in voorraad, zodat we deze snel kunnen uitleveren. Wel zijn wij voorstandere van natuurlijk supplementen en dus is ons assortiment grotendeels natuurlijk. Voedingssupplementen die natuurlijk zijn werken simpelweg beter en wij staan graag achter onze producten. Wij verkopen Hoogwaardige en veilige merken die doen wat ze beloven. Omdat het overzicht door al deze merken verdwijnt en klanten door de bomen het bos soms niet meer zien, hebben we hierboven voor u, een selectie van 10 bekende en goede merken voedingssupplementen staan. U kunt eenvoudig een keuze maken uit een van deze 10 voedingssupplementen merken, of u kunt natuurlijk voor uw eigen merk gaan.