Bedrijfsgegevens

bedrijfspand

Bedrijfsnaam: 318 Webshops BV
Handelsnaam: Voedingssupplementen Nederland
Buitenvaart 2108D
7905 SX Hoogeveen
Nederland

IBAN: NL14INGB0009405276 (318 Webshops BV)
KVK: 75080338

Tel: 0528-273013

Tel internationaal: 00 31528-273013

Website:
Email: info@voedingssupplementennederland.nl

B.T.W.: NL860134131B01
Gecertificeerd drogisterij (Drogisterij registratie)

Diensten:

Social media:

Volg ons op Twitter: @vsnederland
Volg ons op Facebook: Facebook VSN
Volg ons op Google+: Google+

Over ons

Voedingssupplementen Nederland is een officieel gecertificeerd Drogisterij en groothandel van voedingssupplementen en zelfhulpgeneesmiddelen. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan producten die wij overzichtelijk ingedeeld hebben in categorieën. Verder is het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat u weinig tijd kwijt bent bij het afrekenen.

Wij voeren de website voedingssupplementennederland.nl.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het verbeteren van de website voor gewone en mobiele gebruikers en om de klantervaring zo positief mogelijk te houden. Voedingssupplementen Nederland verkoopt meer dan 1500 merken producten van voedingssupplementen tot natuurlijke voeding en verzorgingsproducten. Hierbij kan de klant kiezen uit verschillende veilige betaalmogelijkheden.

Veilig betalen & SSL beveiligde website

Wij hanteren de meest gebruikte betaalmethoden zoals iDeal, Overboeking (internetbankieren), Giropay, bankcontact, PayPal en meer. Het is voor ons belangrijk dat de klant vertrouwen heeft in onze dienstverlening en zonder risico’s kan betalen. Verder is daarom de gehele website voorzien van SSL. Dit houdt in dat iedere pagina een beveiligde HTTPS verbinding heeft, waardoor uw gegevens veilig zijn en niemand met u mee kan kijken. Er worden geen betaalgegevens opgeslagen in onze webshop.

Drogisten in dienst

Om onze klanten van dienst te zijn, hebben wij fulltime gecertificeerde drogisten in dienst. Een drogist kan u helpen bij het kiezen van een product of kan u persoonlijk advies geven. Aangezien het assortiment van voedingssupplementen erg groot is, kan het soms handig zijn om een drogist te spreken, om zo een goed geïnformeerde beslissing te maken.

Telefonische bereikbaarheid & Chatten

Informatie m.b.t. bestellingen, gesprek met drogist: Tel: 0528-273013 (werkdagen van 9:00-17:00)

Gesprek met drogist of product informatie, chat bereikbaarheid: werkdagen van 9:00-12:30.