Vitakruid Symflora 30sach

In prijs verlaagd! Vitakruid Symflora 30sach

Op voorraad

Symflora 30sach - Vitakruid

Symflora is een basis Pre- en Probiotica van Vitakruid met 8 soorten bacteriestammen. Komt in handig zakjes, die optimale bescherming geven en dus zorgt voor een effectieve werking in het lichaam. Het prebiotica deel bevat zuivere FOS, inuline en amylasen. Zeer compleet product voor de dagelijks ondersteuning bij de maaltijd. Symflora zorgt voor een dagelijkse aanvulling van belangrijke prebiotica en probiotica bestandsdelen.

Vitakruid Symflora voorziet tevens in mineralen als kalium, magnesium en mangaan. Het product is zeer stabiel en is zuur- en galresistent, zodat de bacterien onbeschadigd in de darmen aankomen en hun werking effectief kunnen verrichten. Symflora is een 2 in 1 product met actieve bacteriestammen.

Ervaring

Als online webshop hebben wij  ervaring met Vitakruid producten. Veel van onze klanten kopen Symflora en komen hier regelmatig voor terug. Af en toe is er wel eens een klant die last heeft van bijwerkingen, maar dit komt vaak door het gebruik van een combinatie van producten. Veel positieve ervaringen en feedback van onze klanten, die geregeld vragen wat andere klanten van het product vinden. Vandaar dat we dit stukje tekst van Symflora hier hebben opgenomen.

Voordelig te koop in onze webshop. U betaald nooit de volle winkelprijs als u bij ons koopt en u geniet van zeer snelle levering van uw producten.

Gebruik
Los de inhoud van een sachet symflora op in circa 100ml handwarm water. Laat ongeveer 10 minuten staan. Voor inname goed roeren. Bij voorkeur innemen op de lege maag. Indien u antibiotica gebruikt: na inname van het geneesmiddel 2 uur wachten met gebruik van Symflora® Pre- en Probiotica Basis.

Ingrediënten

2 x 109 CFU* van de volgende stammen:

 • Bifidobacterium lactis (W51)

 • Bifidobacterium lactis (W52)

 • Enterococcus faecium

 • Lactobacillus acidophilus

 • Lactobacillus paracasei

 • Lactobacillus plantarum

 • Lactobacillus salivarius

 • Lactococcus lactis

Prebiotica:

 • Inuline en fructo-oligosacchariden (FOS)

 • Extra enzymen (amylasen)

 • Mineralen (kalium, magnesium en mangaan)

Ingrediënten
Fructo-oligosacchariden (FOS), inuline, maiszetmeel, maltodextrine, kaliumchloride, bacterie stammen, magnesiumsulfaat, enzymen (amylasen), vanille poeder, mangaansulfaat
 
Fabrikant:
Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX  Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2014

Top Probiotica producten


Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2015-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.
Voor 20:30 besteld, morgen in huis! Verzendkosten €2,99 Vanaf €25,- | €50,- GRATIS (in NL)

Vitakruid

30sach

879165

1 dag

58 stuks

€ 33.92

€ 39.90

Zeer snelle levering in Nederland en België!
betaal logos
Reviews
Kwaliteit 
2017-10-25

Symflora product

I am very happy with this product. A good probiotics with prebiotics. I like this product very much and will buy it again soon!

  Geef uw beoordeling
  Vitakruid Symflora 30sach

  Vitakruid Symflora 30sach

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...