Onze AOV top 5

  1. AOV 1104 Rode gist rijst extract
  2. DIM-complex 1009 AOV
  3. Andohadin 1109 AOV
  4. AOV 105 One Daily 
  5. AOV 104 Ortho Basis


AOV 104 Ortho
basis is de meest uitgebreide multivitamine van AOV. Een zeer uitgebreide multivitamine met mineralen en spoorelementen. Het voorziet het lichaam van jong (vanaf 1 jaar) en oud van alle belangrijke vitaminen en mineralen die we dagelijks nodig zijn. Een goede multi voor het hele gezin!

AOV 104 Ortho basis is een uitgebreide multi die op dagelijkse basis gebruikt kan worden en zoals de naam al aangeeft een goede dagelijkse aanvulling is en u voorziet in alle belangrijke basis vitaminen en mineralen. Ortho Basis bevat alleen vitaminen en mineralen, waardoor het product geschikt is voor het hele gezin, met uitzondering van kinderen beneden 1 jaar. Met deze grote pot kunt u zichzelf en indien van toepassing uw hele gezin voorzien.

AOV 1104 Rode gist rijst extract, met 10 mg monacoline K per dagdosering, helpt op een natuurlijke manier bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.

DIM-complex 1009 AOV (Diindolylmethaan) is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit kruisbloemige groenten zoals broccoli. 1009 DIM-complex bevat 125 mg DIM per vegacaps en extra broccoli-poeder.

Andohadin 1109 AOV is een supplement dat, doordat het vitamine B1, B2, B3, B6, B12, magnesium en koper bevat, bij kan dragen aan een normale energiehuishouding en een normale werking van de zenuwen. Ook zijn magnesium, vitamine B1, B3, B6, B12 gunstig voor het concentratievermogen, leervermogen en geheugen. Zink en vitamine B5 ondersteunen bij drukke werkzaamheden en in spannende tijden.

Uit een recente voedselconsumptiepeiling blijkt dat niet alle Nederlanders voldoende groente en fruit consumeert. Een volwaardig voedingspatroon is belangrijk om gezond te blijven. AOV 105 One Daily is een multi ter aanvulling op de dagelijkse voeding die u een uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen levert. Deze multi is in tabletvorm en hoeft u maar één keer per dag in te nemen.

Puur

Bij het gebruik van voedingssupplementen wil je zeker weten wat je neemt. Kies jij alleen ‘puur’ voor jouw gezondheid? Kies dan voor AOV. Ons orthomoleculaire assortiment is vrij van synthetische geur-, kleur-, smaak- en andere hulp- en vulstoffen, herkenbaar aan het witte etiket. Alle capsules van AOV zijn plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en veganistische leefstijl.

Groet,

Ellen Kruize


Apothekersassistent en content manager voor Voedingssupplementen Nederland

Bon: AOV Voedingssupplementen