orthomoleculaire voedingssupplementen PHARMA-NORD

naar het PHARMA-NORD assortiment


Populaire producten:
pharma-nord bio influ zinkpharma-nord bio melatonine 3mgpharma-nord bio melatonine complexpharma-nord bio vitamine d3
Bio influ zinkBio melatonine 3mgMelatonine complexBio vitamine d3

Pharma Nord

Pharma Nord producten kopen!

Wij verkopen Pharma Nord met korting. Dit geldt voor alle producten. Eenvoudig en snel bij ons te bestellen en zeer snelle levering in Nederland en Belgie! Bent u op zoek naar voedingssupplementen die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek! Dan kiest u voor het merk Pharma Nord. Pharma Nord ontwikkeld, vervaardigd en verkoopt wetenschappelijk (onderbouwde) gefundeerde voedingssupplementen, kruiden preparaten en geneesmiddelen die gebaseerd zijn op optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.
Producten van Pharma Nord worden in Denemarken geproduceerd. Phamra Nord is één van Europa ’s grootste fabrikanten van preventieve voedingssupplementen en kruiden geneesmiddelen. Alle producten van Pharma Nord voldoen aan de strikte Deense wetgeving. Omdat deze wetgeving de strengste is van Europa zijn de producten van een hoog en gewaarborgde kwaliteitsniveau.

Geschiedenis van Pharma Nord
Het idee van Phamra Nord was om tekortkomingen van de moderne voeding te compenseren doormiddel van voedingssupplementen. Eli Wallin en Sven Moesgaard hebben in 1982 Pharma Nord opgericht. Ze zijn begonnen met het importeren van een Brits selenium product. Dit product is verder ontwikkeld tot het bekende Bio-Seleen+Zink, dat nog steeds een hoeksteen is van het assortiment. Alle producten van Pharma Nord hebben een optimale biologische beschikbaarheid en fysiologische werking dat is ook de filosofie van Pharma Nord.

Wetenschap & kwaliteit
De onderzoekdatabase van Pharma Nord is de hoeksteen van de productieontwikkeling. Hierin staan meer dan 8000 wetenschappelijke studies, artikels en onderzoeken die met eigen preparaten zijn gedaan. Dit word gebruikt als basis voor het ontwikkelen van nieuwe producten of om deze aan te passen of te verbeteren. Daarnaast heeft het bedrijf meer dan 200 gepubliceerde onderzoeken gedaan met eigen producten. Dit word telkens aan de database toegevoegd. Naast dat Pharma Nord een eigen onderzoeksafdeling heeft werken ze ook nauw samen met artsen en wetenschappers zoals; Cardiologen, oncologie, parodontologie, chirurgie, voedingstechnologie. Met dit internationale kennis netwerk kan Pharma Nord innovatieve producten ontwikkelen die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Het welbekende kwaliteitslogo
Pharma Nord is wereldwijd bekend om zijn opvallende “kwaliteitslogo” Dankzij deze karakteristieke vormgeving, de gouden vijzel met het opengewerkte “kijkgat” naar de producten in de verpakking, de bijzondere doosjes met de zilveren rand en het uniforme Bio-concept, is het voor consumenten, detaillisten en medewerkers in de gezondheidzorg een herkenbaar product met gedegen onderzoek, hoge biologische beschikbaarheid en veiligheid.
Pharma Nord specialiteit is kwaliteit, niet alleen meetbaar, maar ook voelbaar !

Product vragen
Vraag: Welke natuurlijke stoffen zitten er in Bio-Bloeddruk+Kalium van Pharma Nord?
Antwoord: In een capsules bio-bloeddruk + kalium van Pharma Nord zitten de volgende werkzame stoffen: ubiquinon, Pycnogenol en vitamine d3. In het tablet zit 300mg kalium. Aanbevolen dosering: 2 capsules en 1 tablet per dag.
Vraag: Is het product Bio-Vitamine D3 van Pharma Nord makkelijk om in t nemen?
Antwoord: Bio vitamine D3 is inderdaad erg gemakkelijk om in te nemen. Dit product wordt geleverd in kleine capsules ook wel pearls genaamd.
Vraag: Hoeveel kruiden bevat het merk Bio-30 Days van Pharma Nord?
Antwoord: Het product Pharma Nord bio-30 days bevat naast jodium, chromium en beta-glucanen, 4 natuurlijke kruiden extracten.
Vraag: Wat is het verschil tussen Bio-Melatonine en de Bio-Melatonine Complex?
Antwoord: Melatonine complex bevat naast melatonine ook 10mg niacine.
Vraag: Wat is de aanbevolen dosering van BioActive Rode Gist Rijst van Pharma Nord?
Antwoord: De aanbevolen dosering van BioActieve Rode Gist rijst is: 1 tablet per dag.
Vraag: Als ik vragen heb over producten van Pharma Nord, bij wie zou ik dan terecht kunnen?
Antwoord: Als u vragen heeft over een product of graag advies wilt hebben, dan kunt u onze uiteraard bellen op: 0528-273013 (NL) 00 31528-273013 (International) of emailen: info@voedingssupplementennederland.nl.


naar het PHARMA-NORD assortiment