Orthiflor Start Orthica 90g

In prijs verlaagd! Orthiflor Start Orthica 90g

Orthiflor Start 90gram - Orthica

Orthiflor start een probiotica die speciaal is samengesteld voor de laatste 6 weken van de zwangerschap en bij zuigelingen tot 1 jaar oud. Het bevat alleen die bacteriestammen die gebruikt mogen worden tijdens deze periode. Het bevat 3 soorten bacteriestammen. U kunt aansluitend Orthiflor sensitive gebruiken. Zeer hoogwaardige probiotica dat veilig is in gebruik! Alleen het beste voor uw kind!

Orthiflor start, zoals de naam aangeeft kan deze probiotica gebruikt worden net voor de geboorte van het kind tot 1 jaar na de geboorte, om precies te zijn de laatste 6 weken van de zwangerschap en zuigelingen tot 1 jaar oud. Met 3 soorten actieve bacteriestammen, genaamd bifidobacterium bifido, bifidobacterium infantis en lactococcus lactis. Actieve micro-organismen zijn effectiever in werking en blijven langer houdbaar!

Voor meer informatie over Orthiflor producten zoals Basic, Plus, Orginial en klant ervaringen, zie onze Orthiflor pagina: Orthiflor.


Gebruik

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is  3 gram per dag (twee maatschepjes). Toevoegen aan opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 °C), niet langer dan 5 minuten laten staan. Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding aanbevolen. Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken. Natuurlijke Ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Samenstelling per 2 maatschepjes:

bacteriepreparaat 3 x 109 kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:  
- Bifidobacterium bifidum  
- Bifidobacterium infantis  
- Lactococcus lactis  
*kve = kolonievormende eenheden

Ingrediënten:

rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur

Bevat geen

gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Fabrikant:

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

02-2015Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2015-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.

Orthica

90g

868657

8714439572596

1 dag

74 stuks

Orthica

90g

74 stuks
Voor 20:30 besteld, volgende werkdag in huis

Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraad€ 37.31

€ 44.15Reviews
Geef uw beoordeling
Orthiflor Start Orthica 90g

Orthiflor Start Orthica 90g

30 alternatieve producten
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...