Orthiflor Plus Orthica 30sach

Orthiflor Plus Orthica 30sach

Orthiflor Plus 30sach - Orthica

Orthiflor Plus is een zeer uitgebreide probiotica met maar liefst 10 soorten bacteriestammen, waaronder bifidobacterium, enterococcus en 8 soorten lactobacillus. Ortiflor Plus geeft van alle Orthica Probiotica de meest complete ondersteuning van bacterien. 1 verpakking is voldoende voor een 10 daagse kuur. Het product komt in satchets, dit zijn zakjes met 3 gram. Gemakkelijk mee te nemen!

Orthiflor plus is een zeer uitgebreide probiotica supplement met hoogwaardige en actieve bacteriestammen. Goedkope probiotica hebben vaak alleen de bacterien in het product zitten, echter bevat dit product ook de stammen, zodat de bacterien stabieler en langer actief blijven. Voor gebruik als dagelijkse probiotica, maar ook als 10 daagse kuur.

Werking

Orthiflor Plus is zo gemaakt dat het zo effectief mogelijk is. De effectivitteit van een probiotica zit hem in het vermogen om actieve bacterie op de plaats van bestemming te krijgen, de darmen! Bonusan heeft haar Orthiflor producten zo gemaakt dat ze gal- en zuurresistent zijn, zodat de bacteriestammen ongeschonden de darmen bereiken. De ervaring bij enkele van onze klanten waar wij feedback van hebben mogen ontvangen, gaven aan dat het product erg effectief is.

Ervaringen

Op onze informatie pagina, zie link hieronder, vind u een stukje tekst over de ervaringen die onze klanten in het algemeen hebben over Orthiflor producten. Een groot deel van de feedback die wij ontvangen is voor Orthica Orthiflor plus, dit is ons meest verkochte product en klanten komen vaak terug voor hetzelfde product, want ins onze ogen een positief teken over de werking en algemene ervaring met het product. Wij hebben overigens nog nooit feedback ontvangen over een Plus product dat beneden maat van kwaliteit was of waarvan de inhoud over datum is.

Bijwerkingen

De enige bijwerking waar wij van op de hoogte zijn met Orthiflor plus is dat als u problemen ondervindt met het eten van eiwit, dat het product eiwitten bevat. Het is verder vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Bijwerkingen komen wel eens voor, maar heel zelden.

Voor meer informatie over Orthiflor producten zoals Basic, Plus, Orginial en klant ervaringen, zie onze Orthiflor pagina: Orthiflor

Gebruik

Onderhoudsdosering: 1 sachet per Orthiflor plus per dag. Maximaal 1 sachet per dag. Kinderen van 4-12 jaar maximaal 1 sachet per dag.

Samenstelling per sachet (3 gram):

bacteriepreparaat 3,0 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:

Bifidobacterium lactis
Enterococcus faecium
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum**
Lactobacillus plantarum**
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus salivarius**
Lactobacillus salivarius**
Lactococcus lactis
fructo-oligosachariden 500 mg
*kve = kolonievormende eenheden
** van deze bacterien zijn verschillende typen gebruikt

Ingrediënten

maiszetmeel, fructo-oligosachariden, maltodextrine, natuurlijk EIWIT-isolaat, bacteriecultuur, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, enzymen, mangaansulfaat.

Allergeneninformatie:

Bevat eiwit.

Bevat geen

gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers

Fabrikant:

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

02-2015Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2015-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.

Orthica

30sach

731067

8714439570431

1 dag

25 stuks

Orthica

30sach

25 stuks

42,06 morgen in huisVoor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraadReviews
Kwaliteit 
2017-10-26

Prima Probiotica!

Cijfer 10! Zeer tevreden en zeer snelle levering!

    Geef uw beoordeling
    Orthiflor Plus Orthica 30sach

    Orthiflor Plus Orthica 30sach

    30 alternatieve producten
    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...