Linidol Nutriphyt 30cap

Aanbieding Linidol Nutriphyt 30cap

Linidol Nutriphyt 30cap

Linidol (nieuwe verpakking) is een hoogwaardig en natuurlijk product met lijnzaad en broccoli. Linidol is aangevuld met het belangrijke glutathion. Dit product is speciaal voor vrouwen en klant ervaringen zijn positief! De exacte werking mogen wij niet over uitweiden in verband met de wetgeving. Linidol bevat delangrijke stoffen indol-3-carbinol, di-indolmethaan en lignanen uit lijnzaad!

Linidol Nutriphyt wordt veel gebruikt door jonge en oudere vrouwen. Bevat natuurlijke extracten van broccolikiemen en lijnzaadschil. Waarbij lijnzaad een rijke bron is van indol-3-carbinol en di-indolmethaan. Dit product hoeft niet, maar kan uitstekend gecombineerd worden met een multivitamine. Lijnzaad is een gezond zaad dat thuis hoort in een gezonde levensstijl. Dit product heeft echter een zeer hoge concentratie indol-3-carbinol en di-indolmethaan, veel hoger dan in vers lijnzaad.

Ervaringen

Wij hebben enkele klanten gevraagd hoe het product hun beviel en de ervaringen waren goed tot zeer positief. Als gekeken wordt naar koopgedrag, kopen de meeste klanten herhaaldelijk dit product, wat een indicatie is van dat het product doet wat de klant ervan verwacht.

Bijwerkingen

Wij zijn niet bekend met bijwerkingen rondom het gebruik van linidol. U kunt eventuele bijwerkingen minimaliseren door u te houden aan de aanbevolen dosering. Gebruik van het product bij zwangerschap dient eerst overlegt te worden met uw arts.

Wat is linidol?

Linidol is een product dat rijk is aan indol-3-carbinol en di-indolmethaan. Het draagt bij tot het normaal oestrogeenmetabolisme en het behoud van normale vrouwelijke hormonale balans.

Gebruik:
1 tablet tijdens of direct na de maaltijd innemen.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Brassica oleracea250 mg
Linum usitatissimum100 mg
Glutathion100 mg
Ingrediënten
Brassica oleracea, linum usitatissimum, gluthation, hulpstoffen als microkristallijne cellulose, Tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat, Glansmiddel AquaPolish®, Cellulose (E460), Talk / Talc (E553b), Titaniumdioxide (E171), IJzeroxide (E172), Briljantblauw FCF (E133), Indigokarmijn (E132)

Fabrikant:
Nutriphyt
Legeweg 135/13
B-8020 Oostkamp
Distributeur:
Intention3 BV - Nutriphyt Nederland
Postbus 31305
6503 CH Nijmegen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

nutriphyt informatie


Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2018-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.

Nutriphyt

30ca

844274

5430000149501

1 dag

132 stuks

Nutriphyt

30ca

132 stuks

40,13 morgen in huisVoor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraadReviews
Kwaliteit 
2018-05-17

Geweldig product

Al vele verpakkingen Linidol hier gekocht. Prima service

  Kwaliteit 
  2018-05-17

  Linidol

  Al enkele jaren in gebruik. De resultaten zijn goed en ik ben van plan om het te blijven gebruiken Tevreden over deze website!

   Geef uw beoordeling
   Linidol Nutriphyt 30cap

   Linidol Nutriphyt 30cap

   30 alternatieve producten
   Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...