Legale medicijnen verkoop

Veel bekeken merken:

- AOV
- Bonusan
- VSM

Voedingssupplementen:

- Vitaminen
- Omega 3
- Superfoods
- Dieten
- Biologische producten

Zonnebrand en Aftersun

- Zonnebrand
- After sun
- Welke zonnebrand kiest u?

Recepten overzicht:

- Recepten

Verzendkosten:

- Overzicht

Merk informatie:

- Merkpagina's

Feestdagen:

- Aangepaste levering

Metagenics Metarelax 90 stuks

In prijs verlaagd! Metarelax

Metagenics Metarelax 90tab

MetarelaxMetarelax is een hoog gedoseerd magnesium supplement dat gebruikt kan worden bij stress situaties* en vermoeidheid**. Voordeel van metarelax is dat het zeer goed wordt opgenomen in het lichaam, door gebruikmaking van bioactieve ingredienten. Goed voor langdurig gebruik en er treed geen gewenning op! Metarelax is tevens goed voor de spieren***.

Metagenics Metarelax is geschikt voor iedereen en gebruik wordt aanbevolen voor gestreste mensen, sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen (kinderen alleen bij medisch advies). 1 verpakking is genoeg voor 45 dagen.

*Folaat ** Folaat, magnesium, vit b6 en b12 ***Magnesium

Gebruik

Om optimaal te profiteren van de werking van Metarelax wordt aanbevolen om u te houden aan de dagdosering van 2 tabletten. Als u problemen ondervindt met het doorslikken van de tabletten is het mogelijk om de tabletten eenvoudig doormidden te breken (breekrand aanwezig!).

Dosering: 2 tabletten per dag.

Ingredienten

*%ADH
Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
Magnesiumelement 100 mg 26,7%*
Taurine 150 mg
Vit. B6 (pyridoxine HCl) 2 mg 143%*
Folaat (Calcium L methylfolaat) 100 mcg 50%
Vit. B12 (cyanocobalamine) 1,5 mcg 60%
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Waarom Metarelax kopen?

Uiteraard heeft u als klant uw persoonlijke redenen! Hier enkele mogelijke redenen ter indicatie:

- Intensief sporten en bewegen: beweging is uiteraard erg goed voor het lichaam en sporten is een populaire manier om fit te blijven. Metarelax kan als aanvulling op de dagelijkse voeding eventuele tekorten van magnesium aanvullen. Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren.

- Vermoeidheid: Alle actieve stoffen in Metarelax zorgen voor een normaal energiemetabolisme (Folaat, magnesium, vit b6 en b12) en folaat helpt bij het verminderen van moeheid en vermoeidheid.

- Veel tevreden klanten: Wij hebben veel verkoop van Metarelax en dan met name een groot aantal klanten die met vaste regelmaat Metarelax afnemen.

Metarelax en Stress situaties!

Het leven is tegenwoordig drukker dan het ooit geweest is en deze constante drukte kan zorgen voor vermoeidheid en moeheid. Metarelax helpt bij vermoeidheid (magnesium, folaat en vitaminen B6 en B12).

Magnesium is een belangrijke voedingsstof voor uw lichaam en in het bijzonder voor de spieren. Metarelax ondersteund een normale spierwerking. Uiteraard zit er voldoende magnesium in een gezonde en gevarieerde voeding, echter ingeval van zware lichamelijk inspanning is een aanvulling in de meeste gevallen zeker gewenst.

Actieve ingredienten!

Metarelax bevat magnesiumglycerofosfaat, een vorm van magnesium met hoge biologische beschikbaarheid en gastro-intestinale tolerantie. Wat inhoud dat het zeer goed wordt opgenomen.

Daarnaast bevat het Metafolin® de meest actieve vorm van folaat. Het gaat hier om een natuurlijke vorm van folaat en is hierdoor gelijk actief in het lichaam. Folaat bevordert een normale psychologische functie en bied ondersteuning bij stress-situaties.

Bij gebruik van Metarelax treed geen gewenning op. U kunt het dus voor langere perioden gebruiken

Metarelax magnesium complex

Metarelax is een voedingssupplement met enkele zeer belangrijke voedingsstoffen! Het is in eerste instantie een hooggedoseerd magnesium complex met 900mg magnesiumglycerofosfaat en 100mg magnesium element. Daarnaast bevat Metarelax taurine, vitamine B6, vitamine B12 en folaat.


Metarelax bevat 90 tabletten, waardoor u 45 dagen voorzien bent volgens de aanbevolen dosering van 2 tabletten per dag.Werkingen van magnesium

Metarelax bevat een bioactieve vorm van magnesium genaamd: magnesiumglycerofosfaat. Magnesium heeft vele werkingen in het lichaam, vandaar dat we deze werkingen hieronder even toelichten.

Magnesium:

  • draagt bij aan het verminderen van moeheid en vermoeidheid
  • draagt bij aan een normale elektrolytenbalans
  • ondersteunt de energiestofwisseling
  • goed/van belang voor het zenuwstelsel
  • is goed voor de spieren
  • helpt bij de normale eiwitsynthese
  • bij geestelijke inspanning
  • ondersteunt de botten
  • is van belang voor het gebit
  • helpt bij het celdelingsproces

Voor 20:30 besteld, morgen in huis Verzendkosten €2,99 Vanaf €25,- | €50,- GRATIS!

Metagenics

90tab

836160

1 dag

€ 22,30

€ 25,49

betaal logos
Recensies
Schrijf uw recensie
Metagenics Metarelax 90 stuks

Metagenics Metarelax 90 stuks

Metagenics Metarelax is een hoog gedoseerd magnesium supplement dat gebruikt kan worden bij stress situaties* en vermoeidheid**. Voordeel van metarelax is dat het zeer goed wordt opgenomen in het lichaam, door gebruikmaking van bioactieve ingredienten. - *Folaat ** Folaat, magnesium, vit b6 en b12

4 alternatieve producten
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...