Lamberts Alfa liponzuur 300mg 90tab

Lamberts Alfa liponzuur 300mg 90tab

Lamberts Alfa liponzuur 300mg 90tab

Lamberts Alfa liponzuur is een hoogwaardig supplement en zeer zuiver van vorm. Alfa liponzuur wordt al jaren veel gebruikt in de sportwereld. Het is geen aminozuur, maar is haast wel net zo bekend. De stof komt veel voor in het lichaam in de mitochondrien (hier wordt energie opgewerkt) van de cellen. Lamberts Alfa liponzuur komt met een hoge dosering van 300mg en de maximale dagelijkse dosering is 600mg! Lamberts is een merk dat veel supplementen levert voor professionals, hierdoor voldoen de producten aan de laatste wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen.

Lamberts Healthcare werkt veel samen met ziekenhuizen en vergaard zo veel belangrijke kennis en gebruikt deze kennis in het doorontwikkelen van haar producten. Daarnaast is het gebruik van Lamberts supplementen erg populair bij veel (top)sporters. Bestel vandaag voor 20:30 uw producten en ontvang ze morgen al in huis of op uw werk (alleen bij levering in Nederland en Belgie).

Profiteer van onze snelle levering en korting!

Lamberts Alfa liponzuur 300 mg is een vitamine achtige substantie die sinds enkele jaren veel verkocht wordt in de vorm van voedingssupplmenten. Het product is geschikt voor sportieve mensen en sporters, voornamelijk omdat deze groepen mensen meer alfa liponzuur nodig zijn om een dagelijkse basis. De zuiverheid is erg belangrijk bij deze producten, daarom doet Lamberts er alles aan om deze zuiverheid altijd te garanderen. Het product voorziet het lichaam van een effectieve dosering Alfa-Liponzuur en kan dagelijks gebruikt worden. Inname kan met en zonder voeding, de opname wordt hier niet door beinvloed, wat wel het geval is met aminozuren.

Lamberts Alfa liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat al bekend is sinds de jaren 50 van de vorige eeuw en komt in kleine hoeveelheden voor in voeding, echter dit voorziet niet voor mensen met een verhoogde behoefte. Alfa Liponzuur heeft vele toepassingen, waar de laatste jaren steeds meer aandacht aan wordt besteed. Belangrijk om te vermelden is dat het lichaam naarmate het ouder wordt minder effectief wordt in het produceren van deze stof en supplementatie belangrijker wordt.

Gebruik

Neem dagelijks tot 2 tabletten met of zonder eten, tenzij anders geadviseerd. Voor een algemene ondersteuning volstaat 1 tablet per dag. Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. 

Samenstelling per 2 tabletten

Alfa-Liponzuur 600 mg

Hulpstoffen:

Calciumcarbonaat, Cellulose, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat.

Geschikt voor vegetariers.

Fabrikant:

Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

10-2015

Lamberts supplementen
lamberts informatie


Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2015-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.

Lamberts

90tb

819549

5055148409890

1 dag

1290 stuks

Lamberts

90tb

1290 stuks

24,59 morgen in huisVoor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraadReviews
Geef uw beoordeling
Lamberts Alfa liponzuur 300mg 90tab

Lamberts Alfa liponzuur 300mg 90tab

17 alternatieve producten
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...