Lamberts 5 HTP 100mg 60tab

In prijs verlaagd! Lamberts 5 HTP 100mg 60tab

Op voorraad

Lamberts 5 HTP 100mg 60tab

Lamberts 5 HTP is voorzien van een puur extract van Griffonia simplicifolia. Griffonia is van nature rijk aan 5 HTP (5-hydroxytryptophaan) een stof die goed wordt opgenomen en in de hersenen wordt omgezet in serotonine, een neurotransmitter. Lamberts doet veel wetenschappelijk onderzoek naar de werking en formulering van haar producten.

Lamberts 5-HTP bevat 100 mg zuivere 5htp. Het voordeel van het gebruik van Griffonia, is dat dit beter wordt opgenomen door het lichaam. Pure 5-htp wordt echter slecht opgenomen en is hierdoor niet effectief. Geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik 3 maanden en neem dan een break.

Gebruik

Neem dagelijks tot 3 tabletten, een half uur voor de maaltijden en een half uur voor het slapen gaan. Start met 1 tablet en verhoog indien noodzakelijk, tenzij anders geadviseerd. 5-HTP kan het best worden gebruikt in periodes tot 3 maanden. Niet gebruiken tijden de zwangerschap of als men borst- voeding geeft. Lichte slaperigheid kan bij sommige mensen optreden. Het advies is dan ook om autorijden en het bedienen van machines te vermijden tot u weet hoe u op 5-HTP reageert. Overleg met uw arts als u antidepressiva gebruikt.Samenstelling per tablet:

L-5-Hydroxytrytophaan 100mg
(natuurlijk extract van de zaden van de Griffonia simplicifolia)

Ingredienten:

Dicalciumfosfaat, Calciumcarbonaat, Cellulose, L-5-Hydroxytryptofaan, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, kleur: Titaandioxide, Glycerine), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat.
Fabrikant:

Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

10-2014

Lamberts supplementen
lamberts informatie
Voor 20:30 besteld, morgen in huis! Verzendkosten €2,99 Vanaf €25,- | €50,- GRATIS (in NL)

Lamberts

60tb

815529

1 dag

1483 stuks

€ 31.49

€ 35.99

Zeer snelle levering in Nederland en België!
betaal logos
Reviews
Kwaliteit 
2017-11-15

5 HTP

Nice product and very effective!

Good service!

Geef uw beoordeling
Lamberts 5 HTP 100mg 60tab

Lamberts 5 HTP 100mg 60tab

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...