Zonnen

Tijdens het zonnen is het ontzettend belangrijk dat u uw huid goed beschermt tegen de UV-straling van de zon.  Wat veel mensen niet weten is dat je met zonnebrand ook bruin kunt worden en dit is veel beter en gezonder voor uw huid! Een goede zonnebrandcrème is nodig om verbranding te voorkomen maar ook een mooie egale teint te verkrijgen. U heeft bij VoedingssupplementenNederland.nl een ruime keuze uit natuurlijke zonnebrand producten die u huid beschermen tijdens het zonnen!

Ruim assortiment producten voor tijdens het zonnen

Wij hebben diverse soorten zonnebrandcrèmes in ons assortiment van hoogstaande kwaliteit en voor verschillende huidtypes. Voor kinderen hebben wij speciale kinderzonnebrand cremes, sprays, lotions en melk. Ook voor baby’s is het belangrijk ze goed in te smeren met baby zonnebrand. Uw baby kunt u beter ook uit de zon houden. Leg ze liever onder een parasol of gebruik een zonnehoedje. Voor volwassen hebben we zonnebrand in verschillende varianten zoals spray, gevoelige huid, om uw bruine teint langer vast te houden of bescherming voor onder de zonnebank.

Al onze producten voor tijdens het zonnen verkopen wij van de beste merken op zonnebrand gebied zoals Biodermal, L'Oreal en Nivea

Veilig en verantwoord zonnen

Om verstandig te zonnen hebben wij enkele belangrijke tips voor u op een rijtje gezet:

  • Blijf niet te lang in de zon als u huid er niet aan gewend is, begin bij 20 min en bouw langzaam op.
  • Houdt er rekening mee dat de zonnestraling tussen 11.00 uur en 15.00 uur het sterkst is.
  • Water, strand en sneeuw weerkaatsen de zonnestralen waardoor uw sneller verband.
  • Smeer je regelmatig in met zonnebrandcrème, begin een half uur van te voren en sowieso na het sporten en zwemmen.

Zonnebrandcrème online kopen

Wanneer u graag advies wilt over welke producten u het beste kunt gebruiken tijdens het zonnen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag! Na het plaatsen van uw bestelling wordt uw zonnebrand binnen 2 werkdagen bij u thuis afgeleverd!

Koop uw beschermende producten tijdens het zonnen gemakkelijk online bij VoedingssupplementenNederland.nl!