Zaden en pitten

Zaden en pitten worden ons in pure vorm door de natuur aangeboden en zijn ook nog een hartstikke gezond! Rauwe zaden en pitten zijn namelijk extreem voedingrijk en zijn rijk aan verschillende belangrijke voedingsstoffen. Er zijn heel veel verschillende zaden en pitten met hun eigen smaak en karakteristieke werking. Bekijk hier ons complete aanbod van raw food aanbod.

Diverse rauwe zaden en pitten

Bij zaden wordt er onderscheidt gemaakt tussen olie- en niet oliehoudende zaden. Bij oliehoudende zaden als zonnebloempitten, is het belangrijk om deze zorgvuldig te bewaren om de voedingsintegriteit van de olie te behouden. Zolang zaden in hun schil zitten, worden de zaden door de natuur beschermd tegen lucht, temperatuur en andere invloeden. Kies daarom altijd voor rauwe zaden die nog in hun schil zitten voor gebruik in gerechten voor een frisse smaak! Bij ons vindt u onder andere rauwe zaden en pitten als:

 

Tip! Zaden en pitten nodig als toevoeging in uw salade? Kies dan voor onze slamix met zaden en pitten!

Zaden en pitten snel in huis!

Zaden en pitten zijn erg veelzijdig in gebruik en je door de fijne smaak gebruiken door salades, brood, taarten of licht geroosterd als tussendoortje! Bestel zaden en pitten heel eenvoudig en tegen een voordelig prijs bij VoedingssupplementenNederland.nl. Binnen enkele werkdagen heb je jouw gewenste zaden en pitten al in huis!

Zaden en pitten kopen? Al uw raw food koopt u online in onze webwinkel!