Whey Proteïne

Whey proteïne is een supplement dat bestaat uit eiwitten uit wei. Wei is het bijproduct dat ontstaat bij het produceren van kaas uit koemelk. Het is een rijke bron van vitaminen, mineralen en eiwitten. Bij whey proteïne worden deze eiwitten gebruikt ten behoeve van het lichaam. Het supplement is erg geliefd onder sporters en bodybuilders ter ondersteuning van de training. Maar ook voor mensen die een eiwitrijk dieet volgen, is whey proteïne een interessant supplement.

Breed aanbod aan whey proteïne

VoedingssupplementenNederland.nl heeft voor u een breed assortiment whey proteïne supplementen voor u samengesteld. Deze supplementen zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit en zuiverheid. Alleen de beste supplementen van betrouwbare fabrikanten worden opgenomen in het assortiment. Bij VoedingssupplementenNederland.nl kunt u er zeker van zijn dat de producten van goede kwaliteit zijn en veilig zijn om te gebruiken. Enkele bekende merken uit het assortiment zijn:

  • Bonusan
  • Fitshape
  • Springfield
  • NOW
  • AOV

De inhoud van de potten whey proteïne variëren tussen de 454 gram en 1000 gram. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende smaken zoals: Vanille, choco, banaan en aardbei. Deze supplementen zijn een aangename manier om extra eiwitten in te nemen.

Eenvoudig online whey proteïne bestellen

In de webwinkel van VoedingssupplementenNederland.nl kunt u gemakkelijk en voordelig uw whey proteïne supplementen bestellen. U vindt veel informatie over de producten in de webwinkel die u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u graag extra informatie wenst, of graag advies wilt inwinnen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Hier zitten onze deskundige drogisten voor u klaar om u te adviseren. Betalen doet u in de webwinkel eenvoudig met iDEAL, Paypal of creditcard. Wij bezorgen vervolgens discreet uw bestelling bij u thuis.

Bestel vandaag nog uw whey proteïne supplementen in de webwinkel!