orthomoleculaire voedingssupplementen VSM

naar het VSM assortiment


VSM

VSM producten kopen

Wij verkopen de meest verkochte VSM producten in onze webshop. Altijd met korting en zeer snel in huis. Bestel vandaag voor 20:30, u ontvangt de producten dan morgen al in huis (Nederland en Belgie). VSM is al meer dan 100 jaar een specialist in homeopathische en fytotherapeutische (plantaardige) geneesmiddelen. Het is de grootste producent van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland. Het grootste gedeelte van de plantaardige grondstoffen voor de geneesmiddelen worden op ecologische wijze gekweekt in de kruidentuinen van VSM zelf. Er worden dus geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest toegevoegd. De tuin heeft een officieel EKO-keurmerk. De producten van VSM voldoen aan de eisen die vanuit de wet- en regelgeving worden gesteld. Verantwoord, betrouwbaar en milieuvriendelijkheid ondernemen is voor VSM vanzelfsprekend. De producten van VSM zijn waar mogelijke met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Geschiedenis van VSM
Een apotheker dr. Willmar Schwabe is in 1866 begonnen met bereiding en verkoop van homeopathische geneesmiddelen in Duitsland. In 1910 kwam apotheek Voorhoeve gevestigd in Nederland met het eerste merk homeopathie. In 1965 zijn Schwabe en Voorhoeve gaan fuseren en samen verder gegaan onder de naam VSM. VSM staat voor ‘Voorhoeve Schwabe Merkgeneesmiddelen’.

VSM voor kinderen
Je kent het vast wel. Je kind is wat hangerig en huilt en voelt zich lang niet lekker. Daar wil je als ouders natuurlijk iets aan doen. Daarom heeft VSM speciaal een productenlijn ontwikkeld voor kinderen. Alle producten van VSM kind is afgestemd op de groei en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.. Je vraagt je soms wel eens af waar je kind last van zou kunnen hebben. VSM Helpt je een eindje op weg:
  • - Huid - Tandjes & mond.
  • - Vallen & Stoten. - Maag & Darmen.
  • - Ogen & Oren. - Koorts & Vaccinaties.
  • - Slapen & onrustig. - Luchtwegen.


VSM Puur Mama producten
Je bent zwanger, dat is natuurlijk fantastisch! Maar dan krijg je te maken met allerlei veranderingen en ongemakken. Je bent tijdens je zwangerschap veel met je gezondheid bezig en dat van je kind. Daarom wil VSM puur Mama je helpen om van je zwangerschap te genieten en heeft hiervoor speciale producten ontwikkeld.
  • - Zwangerschapsvitamines: Dit bevat 12 verschillende vitamines en 7 mineralen & foliumzuur.
  • - Visoliecapsules: Draagt het Omega-3 DHA vetzuur en is te gebruiken voor, tijdens en na je zwangerschap.


Product vragen
Vraag: Hoe moet ik Abroflor gel van VSM gebruiken?
Antwoord: U dient Abroflor gel aan te brengen op de gewenste plekken en licht in te masseren. Driemaal daags aanbrengen.
Vraag: Onder welke categorie valt Hyperiplant van VSM?
Antwoord: Hyperiplant van VSM is een plantaardig geneesmiddel.
Vraag: Kan ik ook Plantival tabletten van VSM gebruiken voor mijn kind van 10 jaar?
Antwoord: Plantival tabletten zijn ook geschikt voor kinderen. U kunt dit product gebruiken voor kinderen vanaf 6 jaar. De dagdosering is 1 tablet.
Vraag: Wat voor extracten bevat Dormiplant tabletten van VSM?
Antwoord: Dormiplant van VSM bevat 2 extracten namelijk: Valeriana officinalis (valeriaan) en Melissa officinalis (citroenmelisse).
Vraag: Waarom zou ik mijn VSM producten hier kopen?
Antwoord: Omdat wij het volledige assortiment van VSM snel kunnen leveren en u veilig kunt betalen. Daarnaast kunt u snel bestellen via ons eenvoudige 3 stappen bestelproces.
Vraag: Ik zag in het assortiment van VSM Prrrikweg staan, in welke vormen heeft VSM die?
Antwoord: Dit super handige middel voor op vakantie en in de zomer is verkrijgbaar in een prrrikweg gel en een prrrikweg roller.
Vraag: Ik vraag mij eigenlijk af wat de Schüssler producten van VSM eigenlijk zijn?
Antwoord: Schussler producten is een productlijn bestaande uit een serie celzouten, welke het lichaam van nature rijk is.
Vraag: Ik kan een product van VSM niet vinden op jullie site, kunnen jullie die wel leveren?
Antwoord: Wij leveren alle producten van VSM. Aangezien VSM erg onderhevig is aan verandering, kan het wel eens voorkomen dat een product niet op voorraad is. Mocht het voorkomen dat een product van VSM niet bij ons op de website staat, dan kunt u ons gerust even bellen.


naar het VSM assortiment