orthomoleculaire voedingssupplementen vitotaal

naar het vitotaal assortiment


Populaire producten:
vitotaal ananasvitotaal valeriaan
AnanasValeriaan

Vitotaal 

Vitotaal staat al jaren lang bekend als het merk voor fytotherapeutische producten. Als er geneesmiddelen zijn die rechtsreeks is samengesteld uit planten ( kruiden ) dus uit de natuur, noemt men dat fytotherapeutisch of kruidengeneesmiddelen. Vitotaal® staat voor 'Quality in Care'.

Waarom Vitotaal kopen?

De producten van Vitotaal zijn 100 % natuurlijk en zijn van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit, dit is onze doelstelling! Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van enkelvoudige kruiden en hun toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar bij gezondheidswinkels en sommige drogisterijen.
De producten van Vitaal zijn glutenvrij en zonder toevoegingen van kleur-, geur-, of smaakstoffen. Verder zijn onze producten op basis van enkelvoudige kruiden en geschikt voor vegetariërs (excl. De softgel capsules).

Geen kunstmatige toevoegingen!

Daarnaast gebruikt vitotaal liever geen onnatuurlijke stoffen zoals chemische hulpstoffen en allergenen. De voedingssupplementen in Natuurlijke lijn van vitotaal zijn daarom vrij van allergenen, bevatten geen synthetische hulp- en vulstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit kan gezegd worden van bijna alle voedingssupplementen in het grote assortiment van vitotaal, daarbij moet gezegd worden dat in de loop van 2012 alle producten hiertoe zullen behoren.

Product vragen
Vraag: Waarom zou ik voor een product van Vitotaal kiezen?
Antwoord: Een goede reden is omdat Vitotaal gespecialiseerd is in het vervaardigen van voedingssupplementen voor rust en slaap. Hierdoor weten zij als geen ander wat wel en niet werkt. Andere merken verkopen vaak ook wel dergelijke supplementen, maar zijn geen experts hierin!
Vraag: Elke verpakking heeft een andere kleur. Wat betekend dit?
Antwoord: Iedere kleur behoort tot een productgroep. Op de website van Vitotaal kunt u zien welke 10 groepen er zijn. In verband met de wetgeving plaatsen wij deze informatie hier niet.
Vraag: Zijn de producten van Vitotaal glutenvrij?
Antwoord: De natuurlijke lijn van Vitotaal bevat producten die gluten vrij zijn. Ideaal voor mensen die een glutenvrij dieet volgen / gluten intolerant zijn.
Vraag: Wat zijn de verzendkosten bij u?
Antwoord: Wij hanteren lage verzendkosten. Verzending binnen Nederland is slechts €2.99 (boven 50,00 euro GRATIS!) en verzending naar Belgie: €5.99 (boven 50,00 euro 1,99)!
Vraag: Waarom zou ik mijn vitotaal producten hier kopen?
Antwoord: Ten eerste omdat wij het gehele assortiment van Vitotaal verkopen. Ten tweede omdat wij 15,5% korting geven op alle producten van Vitotaal.
Vraag: Als ik vitotaal producten bestel, wanneer heb ik ze dan in huis?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk of we het product in ons eigen magazijn op voorraad is of bij onze leverancier.
Vraag: Als ik vragen heb over producten van Vitotaal, bij wie kan ik dan terecht?
Antwoord: Als u vragen heeft dan kunt u ons gerust bellen of emailen. Wij kunnen u dan advies geven over een product.


naar het vitotaal assortiment

Voedingssupplementen Nederland