Vitals voedingssupplementen

naar het Vitals assortiment


Populaire producten:
vitals msm zwavel poedervitals elke dag 90tablvitals nannycare geitenmelk 900 gramvitals salvestrol shield
MSM zwavel poederElke dag 90tablNannycare geitenmelkSalvestrol shield

Vitals bestellen

Vitals bestelt u bij Voedingssupplementen Nederland!

Geschiedenis
Vitals is opgericht in 1988 en is sindsdien een onafhankelijk bedrijf gebleven. De naam Vitals is een samenvoeging van de woorden ‘vitaminen’ en ‘Alserda’, genoemd naar de oprichter van het bedrijf Gerard Alserda. Vitals Geeft ondersteuning aan professionals, welke hierdoor juiste informatie kunnen leveren aan de gebruikers. Vitals is een merk dat zich voornamelijk richt op de professionele markt.
Kwaliteit en kennis!
Vanwege de aard van de markt waar Vitals zich op richt, is kwaliteit van ingrediënten en productiemethoden zeer belangrijk. Een professionele markt, verwacht ook producten van professionele kwaliteit. Om dit te realiseren, worden haar producten van grondstof tot eindproduct, vele malen onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.
Doelstelling!
Vitals heeft als doel om de gebruiker via voedingssupplementen, gezond te maken en te houden op een natuurlijke manier. Om dit te realiseren is er naast een hoogwaardig product ook kennis nodig. Deze kennis brengen wij over op de professionals die onze producten verkopen. Daarnaast verstrekken wij uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.
Belangrijke punten!
Vitals heeft net als de meeste bedrijven enkele kernpunten waar het extra aandacht aan besteed, zo zijn onze kernpunten bij Vitals: dosering, werkzaamheid en opneembaarheid. Wij vinden het belangrijk om deze punten zo goed mogelijk te krijgen, zodat onze producten het effect hebben waar wij en onze klanten op hopen.
Daarnaast is puurheid en natuurlijkheid van producten ook belangrijk. Natuurlijke ingrediënten is ook belangrijk voor onze klanten/gebruikers en de vraag naar natuurlijke oplossingen neemt alleen maar toe.

Vitals kopen

Kies voor Vitals voedingssupplementen, als u verzekerd wil zijn van een ruime keuze, eerlijke prijzen en producten van Nederlandse bodem.


Product vragen
Vraag: Welke producten van Vitals verkopen jullie?
Antwoord: Wij verkopen in onze webshop het complete assortiment van Vitals. Dit zijn rond de 90 verschillende producten.Van vitamines tot multi's en zwavel poeder tot ubiquinol.
Vraag: Waarom zou ik kiezen voor supplementen van het merk vitals?
Antwoord: Voordelen van het kopen van Vitals producten zijn naast een goede kwaliteit/prijs verhouding, dat het hier gaat om producten van Nederlandse kwaliteit. De producten van Vitals worden in Nederland gemaakt en hierdoor zal een snelle en constante aanvoer en voorraad mogelijk zijn.
Vraag: Ik ben op zoek naar een krachtige multi, voor dagelijks gebruik. Heeft Vitals een product voor mij?
Antwoord: Vitals heeft een uitgebreide en krachtige multi genaamd: “elke dag”. Deze multi is voor dagelijkse gebruik.
Vraag: Ik ben verschillende supplementen nodig, het liefste van hetzelfde merk. Daarnaast wil ik niet te veel betalen. Enig idee?
Antwoord: Als u op zoek bent naar een merk, met niet al te dure producten, maar wel van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Vitals een groot assortiment met vele verschillende producten voor iedereen (volwassenen en kinderen).
Vraag: Ik ben op zoek naar een alternatief voor melk, aangezien ik koemelk niet goed kan verdragen. Heeft u een alternatief?
Antwoord: Vitals heeft in haar assortiment een product met geitenmelk genaamd “Nannycare geitenmelk”. Dit product is verkrijgbaar in 400 en 900 gram.
Vraag: Als ik mijn Vitals producten bij u besteld, wanneer ontvang ik deze dan?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk of we het product in ons eigen magazijn op voorraad is of bij onze leverancier.
Vraag: Ik wil graag producten bestellen van Vitals en ook van andere merken. Is dit een probleem?
Antwoord: Geen enkel probleem! Wij leveren ongeveer 150 verschillende merken voedingssupplementen.


naar het Vitals assortiment

Voedingssupplementen Nederland