Vitals PEA Pure 90vc

Vitals PEA Pure 90vc

Vitals PEA Pure 90vc

Vitals PEA Pure bevat de lichaamseigen stof Palmitoylethanolamide, deze natuurlijke PEA wordt uitstekend opgenomen en vind haar werking in het lichaam. Vitals PEA kan goed dienen bij verhoogde behoefte. PEA wordt van nature in onze lichaamscellen aangemaakt als reactie op bepaalde prikkels.

Vitals PEA Pure bevat de stof Palmitoylethanolamide, een lichaamseigen stof die voorkomt in alle lichaamscellen. De stof wordt aangemaakt als reactie van bepaalde prikkels. Vitals PEA is een natuurlijke stof die goed wordt opgenomen door het lichaam. Dit voedingssupplement kan goed gebruikt worden bij een verhoogde behoefte.

Gebruik

Neem de eerste 2 maanden 3x per dag 1 capsule in met voldoende water bij de maaltijd. U kunt de dosering ook innemen in 2 keer, bijvoorbeeld 1x 2 capsules en 1x 1 capsule.

Voor een zeer snelle werking kunt u de capsules ook openmaken en met een lepeltje de inhoud van de capsule onder de tong te strooien en dan laten oplossen.

Samenstelling per 3 capsules:

Palmitoylethanolamide (PeaPure®) 1200 mg (400 mg per capsule)

Hulpstoffen:

Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Gegarandeerd vrij van:

Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariers.

Let op:

Bij een klinische lever- of nierinsufficientie kan het raadzaam zijn de dosering op te bouwen. Begin dan met een capsule per dag en bouw het binnen een week op tot de normale dagdosering van drie capsules. Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de veiligheid van PEA Pure tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt gebruik tijdens zwangerschap afgeraden.

Fabrikant:

Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

10-2014Auteur: R. Mulderij
Gecontroleerd door: J. Mulderij
Copyright jaar: ©2015-2019


Image Rutger Mulderij

Rutger is Drogist bij VSN en helpt graag klanten met vragen. Hij heeft jarenlange ervaring als drogist, tekstschrijver en als klantenservice medewerker.

Vitals

90vc

830929

8716717002481

1 dag

52 stuks

Vitals

90vc

52 stuks

57,18 morgen in huisVoor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraadReviews
Geef uw beoordeling
Vitals PEA Pure 90vc

Vitals PEA Pure 90vc

15 alternatieve producten
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...