orthomoleculaire voedingssupplementen VITAL-CELL-LIFE

naar het VITAL-CELL-LIFE assortiment


Populaire producten:
vital-cell-life gluca digest dppvital-cell-life lithium 400mcgvital-cell-life molybdenum 500mcgvital-cell-life zink amino 15mg
Gluca digest dppLithium 400mcgMolybdenum 500mcgZink amino 15mg

Vital Cell Life

Vital Cell Life producten kopen!

Bij ons koopt u alle Vital Cell Life producten voordelig en altijd met korting. Zeer snelle levering van producten in Nederland en Belgie! Bestel voor 20:30, morgen in huis! In de afgelopen jaren werd het steeds duidelijker, voldoende inname van essentiële voedingsstoffen is van groot belang voor het behoud van een goede gezondheid. Dat realiseerde Vital Cell Life zich en begon in 1984 met het oprichten van een voedingssupplementenlijn. Vital Cell Life heeft eigenlijk altijd maar 1 doel voor ogen “het leveren van een bijdrage aan het behoud van een goede gezondheid”

Waarom Vital Cell Life kopen?
Vital Cell Life heeft een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen die bij u persoonlijke wensen past. In welke levensfase je ook zit of welke ongemak u ook heeft. Het brede assortiment bestaat uit: vitaminen, (spoor)elementen, aminozuren, essentiële vetzuren, probiotica, glandulars, enzymen en speciale producten. Producten hebben verschillende voedingsstoffen en speciale formules met een uitgebreide, uitgekiemde samenstelling. Vital Cell Life besteed veel aandacht aan kwaliteit en samenstelling en heeft daarom ook een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
Vital Cell Life vermijd voor zover mogelijk het gebruik van toevoegingen of stoffen waarop mensen overgevoelig of allergisch kunnen reageren. Het grootste gedeelte van onze producten is vrij van stoffen zoals: suiker, lactose, gist en tarwe.
Belangrijke informatie van Vital Cell Life
  • - Vital Cell Life maakt gebruik van de mogelijkheid om de samenstelling en opname van haar voedingssupplementen te laten testen bij het Europees Laboratorium van Nutriënten (ELN).
  • - Alle voedingssupplementen van Vital Cell Life hebben een gecontroleerde goede opname.
  • - De voedingssupplementen van Vital Cell Life zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur en de expertise van het Europees Laboratorium voor Nutriënten.
Daarnaast gebruikt Vital Cell Life liever geen onnatuurlijke stoffen zoals chemische hulpstoffen en allergenen. De voedingssupplementen in Natuurlijke lijn van Vital Cell Life zijn daarom vrij van allergenen, bevatten geen synthetische hulp- en vulstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit kan gezegd worden van bijna alle voedingssupplementen in het grote assortiment van Vital Cell Life, daarbij moet gezegd worden dat in de loop van 2012 alle producten hiertoe zullen behoren.

Product vragen
Vraag: Ik zag dat Vitel Cell Life ook malatonine in hun assortiment hebben, mag ik dat ook gebruiken tijdens mijn zwangerschap?
Antwoord: Het gebruik van melatonine 0,25 mg door kinderen, zwangere vrouwen, het geven van borstvoeding, een sterke activiteit van het immuunsysteem word niet geadviseerd. U het beste dan contact opnemen met de huisarts.
Vraag: Ik heb een allergie voor gist, heeft het product Serraflazyme-Serrapeptase Enzym dit ook als toevoeging?
Antwoord: Nee, het product Serraflazyme-Serrapeptase Enzym is volledig vrij van gist, mais, tarwe, suiker, zetmeel, fenolen, ei en melk.
Vraag: Zit er in het product Multiglandular van Vitel Cell life ook kunstmatige toevoegingen?
Antwoord: Nee, Het product Multiglandular bevat geen kleur- en smaakstoffen.
Vraag: Heeft het product Schildklier formule plus ook Vitaminen B toevoegingen?
Antwoord: Ja, het product Schildklier formule plus bevat meerdere vitamine B soorten zoals: B2, B6 en B12.
Vraag: Het product Super-enzymes wil ik innemen, maar heb moeite met het wegslikken. Kan ik het ook op een andere manier innemen?
Antwoord: Ja, bij Super-enzymes mag u de capsule verwijderen, zo kunt u het makkelijker innemen.
Vraag: Als ik iets wil bestellen moet ik dan eerst klant worden bij jullie?
Antwoord: Nee, u kunt ook eenmalig bij ons bestellen. Uiteraard kunt u ook een account aanmaken, voordeel hiervan is dat u niet bij iedere bestelling uw gegevens weer dient in te vullen U klikt op onze site “inloggen” aan die vraagt dan nieuwe klanten, daar kunt u uw eigen account aanmaken. Wij vragen ook om een wachtwoord, zodat u altijd makkelijk kunt inloggen en uw bestellen kunt doen. Wel zo makkelijk. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Vraag: Zou ik producten ook telefonisch kunnen bestellen?
Antwoord: U kunt wel telefonisch ons om advies vragen, maar de uiteindelijke bestelling dient of via de website te gaan of via email.


naar het VITAL-CELL-LIFE assortiment

Voedingssupplementen Nederland