orthomoleculaire voedingssupplementen Vitakruid

naar het AOV assortiment


Populaire producten:
vitakruid b12 forte plus 3000vitakruid feminosanvitakruid gaba plus sublinguaalvitakruid magnesium tauraat b6
B12 forte plus 3000FeminosanGaba plus sublinguaalMagnesium tauraat b6

Vitakruid supplementen

Vitakruid kopen!

Wij verkopen alle Vitakruid producten tegen voordelige prijzen. De producten worden al de volgende dag geleverd in Nederland en Belgie! Vitakruid is een innovatief bedrijf die voedingssupplementen ontwikkeld van hoogwaardige kwaliteit die geheel aansluiten bij de orthomoleculaire geneeskunde. Het merk Vitakruid is opgericht door Elly Korzelius. Vita staat voor leven en vitamines, Kruid verwijst naar haar achtergrond in de Traditionele Chinese geneeskunde. Vitakruid is continu bezig met het verbeteren van hun natuurlijke producten op basis van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten.

Vitakruid producten hebben een goede prijs / kwaliteit verhouding, tevens kijken wij naar samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak. Vitakruid supplementen behoren tot de betere supplementen!

Elly Korzelius is de oprichter van Vitakruid. In 1994 begon ze met een natuurgeneeskundige praktijk. Traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur en voedingsadviezen waren haar voornaamste bezigheden. Doordat er in die jaren nog geen goede supplementen op de markt waren, is Elly Korzelius haar eigen suppleties gaan ontwikkelen. Al meer dan 10 jaar werken ze nauw samen met professionals in de gezondheidszorg zoals: chiropractors, fysiotherapeuten, reumatologen, natuurartsen en orthomoleculaire therapeuten. Vitakruid wil graag kennis delen en ondersteuning geven aan professionals die beroepsmatig andere mensen adviseert over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen.
Alle Vitakruid producten voldoen aan de strenge HACC eisen.

De grondstoffen van Vitakruid producten zijn allemaal van hoge kwaliteit vitaminen, mineralen en kruidenextracten. Zonder chemische / synthetische of andere kunstmatig toevoegingen.

Vitakruid product vragen
Vraag: Waarom zou ik voor het merk Vitakruid kiezen?
Antwoord: Een goeie reden om te kiezen voor dit merk is vanwege haar natuurlijke producten. Vitakruid maakt niet gebruik van synthetische of andere onnodige toevoegingen, waardoor haar producten 100% natuurlijk zijn.
Vraag: Heeft Vitakruid ook magnesium? Zo ja, welke?
Antwoord: Vitakruid heeft inderdaad magnesium in haar assortiment in de vorm van “Magnesium Tauraat”.
Vraag: Heeft Vitakruid ook dieet producten? Zo ja, welke raad u mij aan?
Antwoord: Vitakruid verkoopt het product “Super Greens”, dit product past uitstekend in een koolhydraten arm dieet.
Vraag: Ik zoek een hooggedoseerde Vitamine B12, heeft Vitakruid die ook?
Antwoord: Dat is een goeie vraag. Wij verkopen zeer veel vitamine B12 van Vitakruid, genaamd: “B12 forte plus 3000mcg”. Met maar liefst 120.000% ADH.
Vraag: Worden producten van Vitakruid ook gecontroleerd?
Antwoord: Omdat de producten van Vitakruid via specialisten verkocht worden, is het dan ook essentieel dat deze van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Zo voel doen de producten aan de belangrijke keurmerken HACCP en GMP. Dit zijn kwaliteits- en veiligheidskeurmerken.
Vraag: Welke producten van Vitakruid leveren jullie?
Antwoord: Wij leveren alle producten die Vitakruid verkoopt op de Nederlandse markt, op dit moment is het assortiment 39 producten groot.
Vraag: Kan ik een bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Antwoord: U kunt als klant zelf bepalen waar u uw bestelling wilt hebben afgeleverd. Zo kunt u kiezen voor uw eigen woning, maar u kunt er ook voor kiezen het pakket bij u op kantoor / werkadres af te laten leveren.
Vraag: Kan ik met vragen over Vitakruid ook bij u terecht?
Antwoord: Jazeker kunt u bij ons terecht voor informatie en advies over de producten in onze webshop. U kunt ons bellen of emailen en dan zorgen wij ervoor dat u persoonlijk advies krijgt. U kunt ook altijd bellen voor een second opinion.


naar het vitakruid assortiment

Voedingssupplementen Nederland