orthomoleculaire voedingssupplementen VALDISPERT

naar het VALDISPERT assortiment


Populaire producten:
valdispert kids rustvaldispert nacht extra sterkvaldispert overgang totaalvaldispert stemming
Kids rustNacht extra sterkOvergang totaalStemming

Valdispert

Waarom Valdispert kopen?

Veel mensen worden geconfronteerd met stresssituaties, op je werk, school of privé. Je voelt je onrustig, gespannen, zenuwachtig en dat uit zich dan door slecht slapen. Niks is belangrijker dan uitgerust en lekker in je vel zitten! en daarom heeft Valdispert voedingssupplementen ontwikkeld die u daarbij helpt!

Valdispert de natuurlijke rustgever

Al jaren lang is Valdispert een bekende merknaam en de expert in natuurlijke rustgevers. Valdispert gebruikt natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Door de juiste dosering in te nemen kunt u Valdispert voor een langere periode gebruiken. Valdispert is te verkrijgen bij uw apotheek, drogist en bij sommige supermarkten.

Valdispert en natuurlijke bestanddelen!

Valeriaan:Valeriaan is een kruidachtige plant en is afkomstig van de kamperfoeliefamilie. De wortel van valeriaan bevat vluchtige olie en valepotriaten. Hop: Is een klimmende plant met karakteristieke ‘bellen’ en behoord tot de hennepfamilie. Melatonine: is een hormoon (stof) die het lichaam zelf aanmaakt door de pijnappelklier in het hoofd. Passiebloem: Deze sierlijke slingerplant word ook wel Passiflora genoemd en zijn er in vele soorten. Rhodiola: Ook bekend onder de naam rozenwortel, de wortelstok ruikt naar rozen en behoord tot de vetplantenfamilie en groeit in koude delen van de wereld. Slaapmutsje: Dit is een kruidachtige plant en groeit in het westen van Mexico en Westelijke Verenigde Staten en staat als symbool voor de staat Californië. Word ook wel goudpapaver genoemd. Citroenmelisse: Dit is een sterk bossige plant en behoord tot de lipbloemenfamilie. Het ruikt sterk naar citroen en groeit voornamelijk in Zuid Europa

Hele Assortiment van Valdispert bestellen

Het Valdispert assortiment bestaat uit de volgende supplementen:
Nieuw! Zelfhulpgeneesmiddelen: Valdispert Extra Forte.
Valdispert helpt u om in hectische tijden tot rust te komen op een natuurlijke manier!

Product vragen
Vraag: Zijn Valdispert producten natuurlijk?
Antwoord: Valdispert heeft als doel het natuurlijk stimuleren van een goede nachtrust. Alle producten in het assortiment van Valdispert bevatten natuurlijke voedingsstoffen zoals: valeriaan, hop, passiebloem en rhodiola. Dit zijn planten en kruiden uit de natuur!
Vraag: Kan ik tijdens mijn zwangerschap Valdispert gebruiken?
Antwoord: Voor alle producten in ons assortiment geldt dat u er verstandig aan doet, alvorens gebruik, eerst een specialist of huisarts te raadplegen ingeval van zwangerschap.
Vraag: Heeft Valdispert ook supplementen voor kinderen?
Antwoord: valdispert heeft supplementen die speciaal bedoeld zijn voor kinderen. Voor kinderen vanaf 1 jaar en vrij van gluten, lactose en geurstoffen.
Vraag: Heeft Valdispert ook iets voor vrouwen in de overgang?
Antwoord: Valdispert verkoopt het product “Valdispert Overgang Totaal”. Dit supplement is speciaal samengesteld voor vrouwen in de overgang.
Vraag: Zitten er gluten in Valdispert?
Antwoord: Valdispert heeft extra aandacht besteed, om haar producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarom zijn alle producten glutenvrij!
Vraag: Als ik iets wil bestellen bij u, op wat voor manier kan ik dan betalen?
Antwoord: Aangezien wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk willen maken, kunt u bij ons op verschillende manieren betalen. Al onze betaalmethoden zijn geheel veilig. U kunt betalen met: iDeal, Paypal, Mistercash, Sofortbanking en handmatige overboeking. Kies zelf de betaalmethode waar u mee bekend bent!
Vraag: Als ik een product besteld heb bij u en het verkeerde product wordt geleverd, kan ik het dan retour doen?
Antwoord: Als de fout bij ons ligt, dat u een verkeerd product krijgt toegestuurd dan kunt u het op onze kosten terugsturen.


naar het VALDISPERT assortiment

Voedingssupplementen Nederland