voedingssupplementen TRENKER

naar het TRENKER assortiment


Populaire producten:
trenker alline prodermtrenker aqtif 10trenker cerevisia 90sttrenker usa 300
Alline prodermAqtif 10Cerevisia 90stUSA 300

Trenker

Trenker hier voordelig online kopen!

Trenker producten koopt u hier altijd met korting. Betaal nooit de winkelprijs en profiteer van zeer snelle levering in Nederland en Belgie! Trenker heeft een uiterst competent team en hoog opgeleid personeel in dienst die een breed assortiment van originele en efficiënte geneesmiddelen en doeltreffende voedingssupplementen produceren. Trenker is een farmaceutische laboratorium en werkt met een hoog technologische uitrusting. Om de kwaliteit van geproduceerde geneesmiddelen en voedingssupplementen te kunnen garanderen is Trenker voortdurend bezig om de productie en analyse installaties continu te verbeteren met de nieuwste technologie.
Rodolphe Henri Trenker heeft in 1933 het farmaceutische laboratorium Trenker N.V. opgericht. Het bekende laboratorium is altijd helemaal onafhankelijk gebleven, daardoor hebben ze hun flexibiliteit kunnen behouden. Trenker N.V. is gevestigd in België in de plaats Brussel.

De productie afdeling
Kwaliteitscontrole (Quality Control) en de kwaliteitsbewaking (Quality Assurance) werken volgens de meest actuele Europese GMP normen. “goede manier van produceren” Dit is het allerhoogste waarborgsysteem binnen de farmaceutische industrie. Verder zijn ze erkend door het FAGG (federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten) en de FAVV (federaal agentschap voor de veiligheid van het voedselketen) Producten zijn dan ook goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid.

De afdeling onderzoek & ontwikkeling
Deze afdeling werkt nauw samen met universiteiten en internationale onderzoekscentra en doen veel onderzoek naar ontwikkelen van formules die wetenschappelijk verantwoord zijn en voldoen aan de laatste wetenschappelijke inzichten.
Waarom Trenker kopen?
- absolute garantie van kwaliteitsproducten.
- kwaliteit van ingrediënten
- kwaliteit van zuiverheid
- garantie van analyses

Bij de Farmaceutische Laboratoria Trenker N.V.worden de geneesmiddelen evenals de voedingssupplementen geproduceerd en gecontroleerd volgens de kwaliteitseisen binnen de farmaceutische industrie. Dit betekent voor de consument en de zorgverlener een absolute kwaliteitswaarborg van de gebruikte materialen en vervaardigde producten, als ook van hun traceerbaarheid.

Product vragen
Vraag: Wat voor ingrediënten bevat het product Alline procap van Trenker?
Antwoord: Alline Procap van Trenker zit vol vitaminen & mineralen. Zoals: zink, koper, ijzer en vitamine B2, B6.
Vraag: Op welk tijdstip van de dag kan ik het product AQtif 10 van Trenker innemen?
Antwoord: U zou het product AQtif 25 het beste bij de maaltijd in kunnen nemen.
Vraag: Heeft Trenker alleen voedingssupplementen of ook ander producten? Zo ja, welke?
Antwoord Naast voedingssupplementen heeft Trenker ook geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en veterinair producten.
Vraag: Omdat ik veel sport ben ik opzoek naar glucosamine. Heeft Trenker die ook in hun assortiment?
Antwoord: Ja, Trenker heeft meerdere soorten. Zoals bijv: Biocondil+USA300 pack, maar ook de Bioglucosamine MAX.
Vraag: Ik heb het product Memovital gekocht, maar hoe moet ik die gebruiken?
Antwoord: De aanbevolen hoeveelheid van Memovital is 1 x per dag s, morgen of s. Avonds. Let bij dit product op gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen, raadpleeg dan uw arts.
Vraag: Als ik een product bestel bij jullie, kan ik er dan vanuit gaan dat er een gebruiksaanwijzing aanwezig is?
Antwoord: Alle producten ongeacht merk, zijn verplicht om een bijsluiter te leveren in of op de verpakking, met daarin het gebruiksadvies.
Vraag: Mocht ik vragen hebben over producten van Trenker, wat kan ik dan het beste doen?
Antwoord: Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via info@voedingssupplementennederland.nl of telefonisch met onze ervaren drogist 0528-753013
Vraag: Hoe worden de producten bij jullie verpakt en verzonden?
Antwoord: Wij verpakken onze pakketten in een hygiënische ruimte die aan alle wetgeving voldoet. In een bubble envellop of in een doosje. Glas wordt bij ons apart verpakt in bubbleplastic.


naar het TRENKER assortiment

Voedingssupplementen Nederland