orthomoleculaire voedingssupplementen TOPPHARMnaar het TOPPHARM assortimentTopPharm producten

TopPharm online kopen!

Wij verkopen Alle producten van TopPharm voordelig in onze webshop. Gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen en morgen in huis als u in Nederland of Belgie woont! TopPharm ontwikkeld orthomoleculaire voedingssupplementen voor het hele gezin. Het is een goede aanvulling op de voeding. TopPharm levert o.a. Vitamine, Mineralen, Vetzuren en kruiden op natuurlijke basis en van zeer hoge kwaliteit. Onze producten zijn te verkrijgen bij drogisten, apotheken, reformwinkels en natuurvoedingsspeciaalzaken. Veel orthomoleculair geneeskundigen maken ook gebruik van producten van TopPharm.

De productie-en verpakkingsproces van onze voedingssupplementen vinden plaats in een schoon-geconditioneerde ruimte van farmaceutische kwaliteit. Doordat er onder technologische conditionering geproduceerd word, kunnen wij hoge kwaliteits-en houdbaarheidsgaranties geven. Parmalux is de eerste producent van voedingssupplementen in Nederland die hier aan voldoet. TopPharm stelt hoge eisen aan de samenstelling en grondstoffen van hun producten. Door samen te werken met artsen, apothekers, leveranciers en laboratoria kunnen wij hoogwaardige producten leveren op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de orthomoleculaire wetenschap.

Waarom TopPharm kopen?

  • - Blauwe verpakking, laat geen lucht en Uv-straling door.
  • - Heeft een dubbele garantiesluiting
  • - Hoogwaardige natuurlijk grondstoffen.
  • - producten bevatten geen allergenen.
  • - producten voor jong en oud.
  • - geschikt voor vegetariërs
In ons laboratorium worden continu kwaliteitscontroles uitgevoerd aangaande ingrediënten-bewaking. De productontwikkeling en samenstelling van preparaten worden onder hoogwaardig toezicht gedaan. TopPharm producten voldoen aan de strenge eisen van HACCP-kwaliteitsgarantie. De kwaliteit van producten van TopPharm zijn gegarandeerd.

Toppharm product vragen

Vraag: Zijn de producten van TopPharm veilig om te gebruiken?
Antwoord: Ten eerste voldoen alle producten in ons assortiment aan de Europese wetgeving qua kwaliteit en veiligheid. Daarnaast voldoet Toppharm aan de HACCP norm.
Vraag: Ik zoek een goede Multi, heeft TopPharm die? Zo ja, welke raad u mij aan?
Antwoord: Toppharm heeft een serie multi’s in haar assortiment, voor ieder wat wils. Voor iedere leeftijdsgroep is er een multi, voor zwangere vrouwen: Super multi pregnavit voor kinderen: TopPharm Super multi kind, voor volwassenen: Super multi compleet en voor 50 plussers: Super multi 50+.
Vraag: Heeft TopPharm ook producten speciaal voor de vrouw? Zoja, welke?
Antwoord: In het assortiment van Toppharm heb je een speciale multivitamine voor zwangere vrouwen genaamd: Super multi pregnavit en een product voor tijdens de menopauze genaamd: TopPharm menofit.
Vraag: Ik zoek een product voor slapen, heeft TopParm die? Zo ja, welke raad u mij dan aan?
Antwoord: Jazeker, speciaal voor het slapen is er het product: Good nite melatonine. Zoals de naam al aangeeft bevat dit product een bron van melatonine.
Vraag: Heeft TopPharm ook Vitamine C in hun assortiment? Zo ja welke?
Antwoord: Toppharm heeft een productenlijn van vitamine C supplementen. Verschillende vormen vitamine C in zuigtablet, met en zonder bioflavonoïden (bevorderen opname). En een Vitamine c 1000 mg ester c vorm. Dit is een in vet oplosbare vorm van vitamine C.
Vraag: Wanneer zou ik het beste de voedingssupplementen in kunnen nemen?
Antwoord: Wij kunnen hier niet een eenduidig antwoord op geven, aangezien de beste inname tijd verschilt per voedingssupplement. Lees daarom altijd eerst de gebruiksaanwijzigingen op het etiket.
Vraag: Hoe worden de producten bij u verpakt en verzonden?
Antwoord: Wij voldoen aan de HACCP normen. Wat mede inhoud dat wij aandacht besteden aan een goede hygiëne en opslag van onze voorraad. Daarnaast verzenden wij al onze bestellingen met GLS. Alles wordt discreet verpakt.
Vraag: Op wat voor manier kan ik u bereiken voor vragen over TopPharm?
Antwoord: Als u graag advies wilt hebben of een second opinion, dan kunt u ons gerust bellen of een email sturen. Wij geven u graag persoonlijk advies!


naar het TOPPHARM assortiment

Voedingssupplementen Nederland