Liposomaal 
Meer informatie onderaan de pagina
per pagina
Toont 1 - 12 van de 24 items

Liposomaal

Liposomale supplementen zijn sinds korte tijd het aan populariteit aan het winnen. Deze nieuwe producten maken gebruik van liposomale technologie, waarbij het supplement ingekapselt zit in kleine vetbolletjes. Deze vetbolletjes worden liposomen genoemd en worden zeer goed opgenomen door het lichaam. Daarnaast zijn deze producten actiever in de vetachtige weefsels van het lichaam. Een ander groot voordeel naast de opname, is dat het veel langer actief blijf in het lichaam en veel makkelijker doordrinkt in lichaamscellen. De dosering van deze producten is vaak lager, omdat het product gewoonweg veel effectiever is. Een liposomaal product is niet altijd nodig, maar kan voor veel mensen wel uitkomst bieden als er opname problemen zijn. Voor 20:30 besteld, morgen in huis (Nederland en Belgie)

Liposomaal producten bestellen

Wij verkopen steeds meer liposomale producten in onze webshop, steeds meer merken komen met productenlijnen gebaseerd op deze nieuwe techniek. Deze producten verkopen wij naast de reguliere supplementen. Mocht u niet de voordelen bemerken van een normale vitamine C of B12, dan is het aan te raden om eens een liposomaal product te proberen. Bloedlevels blijven langer hoog met deze producten en de opname is stukken beter.

De liposomale techniek

Het grote voordeel van liposomale producten is dat de liposomen, de vetbolletjes die de actieve stoffen van het supplement inkapselen eenvoudig worden opgenomen en toegang hebben tot de cellen van het lichaam. Dit is belangrijk omdat het vaak niet voldoende is dat een stof wordt opgenomen in het bloed, een voedingsstof kan pas haar werking uitvoeren in de cellen. Omstandigheden kunnen zorgdragen dat voedingsstoffen de cellen niet goed of voldoende bereiken, vooral in dit geval kan een liposomaal product een gigantisch voordeel geven ten opzichte van normale voedingssupplementen zonder deze nieuwe techniek.