Superfoods smoothie


Smoothies zijn gezond, maar moeten natuurlijk ook lekker zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt ze net zo maken als je zelf wilt. Om je smoothie extra gezond te maken en je dag goed te beginnen, hebben wij deze superfoods smoothie voor je samengesteld met superfoods uit onze webwinkel. Het geheim van deze superfoods smoothie is dat het, ondanks de kleur, een groene smoothie is met een heerlijke chocolade smaak! Ondanks de zoete smaak is deze superfoods smoothie super gezond doordat deze essentiële voedingstoffen bevat door de pure en verse producten! Probeer en geniet van deze overheerlijke chocolade superfoods smoothie!

Superfoods smoothie met rauwe cacao en mint

Een gezonde smoothie met de goede elementen van superfoods en de lekkere smaak van chocolade! De volgende ingrediënten heb je voor deze superfoods smoothie nodig:

Bereiding superfoods smoothie:

  1. 1) Voeg de hennepzaad samen met het melk in de blender, mix de hennepzaden fijn
  2. 2) Schil en snijd de bananen en voeg toe aan de inhoud van de blender
  3. 3) Voeg vervolgens het rauwe cacao, de hazelnoten en munt toe
  4. 4) Blend het geheel totdat het een gladde en egale substantie wordt
  5. 5) Giet het vervolgens in een glas en garneer het geheel af met de Goji bessen en chiazaad voor extra voedingsstoffen


Tip: Voor een extra chocolade boost kun je als topping rauwe cacao nibs toevoegen!

Geniet ervan!


Alle Superfoods en Raw Foods voor deze superfoods smoothie zijn verkrijgbaar in onze webwinkel. Uw bestelling vervolgens binnen 1-2 dagen in huis!