Superfood Poeder

Superfoods en superfruit komen voornamelijk voor in andere delen van de wereld. Hierdoor zijn deze producten moeilijk verkrijgbaar, maar daar hebben ze een oplossing voor gevonden: superfood poeder! Deze poeders komen tot stand door de essentiële stoffen en onderdelen van de vrucht of plant te malen en zeven, waardoor er een poederachtige substantie ontstaat. Deze poeders worden niet verhit en verder niet bewerkt, waardoor de voedingstoffen en smaak in de poeders behouden blijven!  Bekijk hier. ons complete superfood poeder assortiment

Waarom poeder?
Poeder blijft langer houdbaar en is eenvoudig te verwerken in heel veel verschillende gerechten. Zo kun je de poeder onder meer gebruiken in smoothies, pannenkoeken, salades, ontbijt, drankjes en toetjes! De poeders hebben allen een eigen unieke smaak en zitten boordevol belangrijke voedingsstoffen als vitamines en mineralen. Bij ons heeft u onder andere de keuze uit:

 

De superfood poeders uit ons assortiment passen goed binnen een gezond, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon en levensstijl. Ook binnen een Raw voedingsstijl! Benieuwd naar recepten waar je de poeders in kunt verwerken?Bekijk hier ons recepten overzicht!

Superfood poeder online kopen

Poeder van superfoods koop je zeer scherp geprijsd in onze webwinkel. Wanneer je vandaag nog een bestelling plaatst, kun je jouw bestelde poeders binnen enkele werkdagen in huis verwachten. Je kunt dus vrijwel direct aan de slag met deze unieke en bijzondere poeders!

Superfood poeders proberen? Koop deze online in onze webwinkel. Keuze uit heel veel verschillende soorten en smaken!