orthomoleculaire voedingssupplementen STEIGERWALD

naar het STEIGERWALD assortiment


Steigerwald

Steigerwald producten kopen!

Wij verkopen alle Steigerwald producten zeer voordelig. Profiteer verder van zeer snelle levering in Nederland en Belgie! Eenvoudig en snel te bestellen op onze website! Steigerwald staat al jaren lang bekend als het merk voor fytotherapeutische producten. Ze vallen onder het kopje geneesmiddelen, deze zijn samengesteld uit planten, dus komen vanuit de natuur. Dit noemt men dan Fytotherapeutische middelen of kruidengeneesmiddelen. Iedereen wil op zijn gezondheid letten en eventueel iets extra’s toevoegen om zich wat fitter te voelen. Doe het dan met producten van Steigerwald, puur natuur !!
Alle producten van Steigerwald zijn hoogwaardige producten die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoogwaardige bestanddelen voor een uitstekend resultaat.

Geschiedenis & filosofie
In het jaar 1951 is het bedrijf Steigerwald opgericht door Dhr. Karl Megerle in Kitzingen am Main. In de jaren ‘60’ was Steigerwald één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van fytotherapie. In het eerste jaar had het bedrijf al meer dan 80 producten voorbereid, systematisch ontwikkeld en geoptimaliseerd op gebied van geneeskunde. Vanaf begin af aan is het onderzoek, productie en distributie van geneesmiddelen met actieve ingrediënten uit de natuur een centraal onderdeel van het bedrijfsfilosofie. Het bedrijf staat bekend om zijn moderne productieprocessen en hoge kwaliteitsnormen.

Innovatieve producten & onderzoeken
Steigerwald heeft een eigen laboratorium. Gekwalificeerde medewerkers werken samen met gerenommeerde universiteiten en andere onderzoeksinstellingen in binnen en buitenland. Hier steken ze veel kennis op van wetenschappelijke onderzoeken, studies en medicamenteuze behandelingen. Door deze kennis te delen kunnen ze artsen, specialisten en apothekers informeren over de laatste ontwikkelingen binnen fytotherapie. Daarnaast verstrekt Steigerwald via internet belangrijke gegevens over de ontwikkelingen en verder geven ze wereldwijd trainingen, lezingen, seminars en congressen met als doel artsen, specialisten, apothekers en patiënten thuis een succesvolle behandeling te geven.

Waarom Steigerwald?
  • Kwaliteit: gestandaardiseerde bereiding volgens vastgestelde normen (GMP)
  • Zekerheid: Wetenschappelijke onderbouwing, moderne hoog geconcentreerde extracten, waarvan de veiligheid is vastgesteld.
  • Werkzaamheid: Voor meerder preparaten gebaseerd op klinische effectiviteitsonderzoeken of bevestigd door de toepassingen conform monografie.


Product vragen
Vraag: Zijn de producten van Steigerwald ook wetenschappelijk onderbouwd?
Antwoord: Ja, Steigerwald heeft een eigen laboratorium en werkt samen met andere universiteiten en onderzoeksinstellingen om zo producten te ontwikkelen die wetenschappelijk onderbouwd zijn.
Vraag: Wat is het werkzaam bestanddeel van het product Laif 612 van Steigerwald?
Antwoord: In het product Laif 612 word St. John’s Wort of wel Sint-Janskruid gebruikt als werkzaam bestanddeel.
Vraag: Is het raadzaam om bij het gebruiken van een product, eerst de bijsluiter te gaan lezen?
Antwoord: Ja zeker, dit is absoluut aan te raden. Een product kan ingrediënten bevatten waar iemand gevoelig voor is of het mag niet gebruikt worden i.c.m medicatie. Raadpleeg anders eerst uw huisarts.
Vraag: Ik gebruik het product Phytodolor van Steigerwald, wanneer kan ik verwachten dat het zijn werking gaat doen?
Antwoord: Phytodolor werkt meestal binnen 10-14 dagen, mits het de maag kan verdragen.
Vraag: Welke ingrediënten worden er gebruikt bij het product Neuraphyt van Steigerwald?
Antwoord: Neuraphyt heeft als ingrediënten valeriaan, passiebloem en citroenmelisse.
Vraag: Als ik STEIGERWALD producten bestel, wanneer heb ik ze dan in huis?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk of we het product in ons eigen magazijn op voorraad is of bij onze leverancier.
Vraag: Mag de Phytohustil hoest siroop van Steigerwald ook gebruikt worden door kinderen?
Antwoord: Ja dat is geen probleem. De dosering van Phytohustil voor kinderen is: 3-4 jaar 4x p.d. 3ml, 3-6 jaar 4x p.d. 4ml, 6-12 jaar 5x p.d. 5ml en vanaf 12 jaar 3 tot 6 keer p.d. 10ml. Ook zijn er Phytohustil keelpastilles te verkrijgen van Steigerwald.


naar het STEIGERWALD assortiment