orthomoleculaire voedingssupplementen SPRINGFIELD

naar het SPRINGFIELD assortiment

Springfield

Springfield supplementen kopen!

Wij verkopen alle producten van Springfield met korting! U profiteert naast een goede prijs ook van een zeer snelle levering in Nederland en Belgie. Vandaag bestellen is morgen in huis, mits u voor 20:30 besteld. Christa en Peter van Hogerhuis zijn de oprichters van Springfield. In 1998 zijn ze gestart met het ontwikkelen van unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een toegevoegde waarde. In de afgelopen 8 jaar heeft Springfield een belangrijke plek in de markt van speciale voedingssupplementen. Wij nemen de specifieke eigenschappen van bestanddelen uit onze voeding onder de loep. Deze eigenschappen is ons uitgangspunt om zo hoogwaardige voedingssupplementen te ontwikkelen.
Voeding is heel belangrijk voor onze gezondheid. Het heeft ingrediënten die eigenschappen bevatten om onze conditie te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Springfield producten zijn producten die gezuiverd zijn uit voedsel.

- Bevatten geen synthetische of chemische stoffen.
- Kan gebruikt worden naast een dagelijks dieet.
- Producten zijn geproduceerd en wetenschappelijk onderbouwd.

Doelstelling van Springfield
Springfield richt zich met name op persoonlijke aandacht en het welbevinden van mensen. De oprichters van Springfield hebben ervoor gekozen om professionals en gebruikers uitgebreid te informeren over hun supplementen. Op deze manier kunnen ze een oordeel geven en worden ze zich bewust van de voordelen en de werking van Springfield supplementen. Een goede gezondheid en het instant houden is tevens een belangrijke doelstelling van Springfield.

Springfield producten wetenschappelijk onderbouwd
Veel supplementen van Springfield hebben een wetenschappelijk onderzoek achter zich. Doordat er veel studies en wetenschappelijke onderzoeken worden gedaan door artsen, voedingsdeskundigen, therapeuten en apothekers kan Springfield uitgebreide informatie geven over de werking van voedingstoffen, resultaten en wat wij nog kunnen verwachten. Zo kunnen wij de onderbouwing van onze supplementen versterken en uitbreiden.


Product vragen
Vraag: Wat zijn redenen om te kiezen voor producten van Springfield?
Antwoord: Springfield steekt veel tijd in onderzoek en focused zich specifiek op aspecten van de voeding. Zodat de producten van Springfield ook een werking hebben, waar het lichaam behoefte aan heeft.
Vraag: Heeft u het hele assortiment van Springfield?
Antwoord: Ja! Wij leveren alle producten die Springfield verkoopt in Nederland. Soms wil het assortiment wel eens wijzigen doordat er een product uitgaat of er een nieuw product bijkomt. Op dit moment verkopen wij 90 producten.
Vraag: Ik denk er over om visolie capsules te gebruiken, heeft Springfield dat in haar assortiment?
Antwoord: Springfield heeft een serie producten waar visolie in zit verwerkt, maar verkoopt ook meerdere producten met plantaardige omega vetzuren zoals: Springfield Teunisbloemolie
Vraag: Ik heb iets gelezen over Cranaxil Pro (cranberrytabletten) is dat van Springfield?
Antwoord: U heeft gelijk! Dit is inderdaad een product uit het assortiment van Springfield en bevat een zuiver en natuurlijk extract van cranberry’s (veenbessen): Hier een link naar het product: Springfield Cranaxil.
Vraag: Mijn arts gaf aan dat ik een vitamine K tekort heb, Heeft Springfield een supplement die mij kan helpen?
Antwoord: Springfield heeft een supplement met vitamine K2 in haar assortiment: Springfield vitamine K2. Dit supplement bevat menaquinone-7 (MK-7).
Vraag: Als ik een product zoek bij jullie en niet kan vinden, betekend dat dan dat jullie het product niet hebben?
Antwoord: Op dit moment voeren wij iets meer dan 20000 producten op onze website. Wij kunnen echter 60000 producten leveren. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.
Vraag: Als ik een product zoek bij jullie en niet kan vinden, betekend dat dan dat jullie het product niet hebben?
Antwoord: Op dit moment voeren wij iets meer dan 20000 producten op onze website. Wij kunnen echter 60000 producten leveren. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.
Vraag: Ik las dat jullie een drogist hebben, klopt dit?
Antwoord: Wij hebben inderdaad een drogist in dienst die u advies kan geven over zelfhulpgeneesmiddelen en voedingssupplementen.


naar het SPRINGFIELD assortiment

Voedingssupplementen Nederland