Schisandra bessen

Er zijn heel veel verschillende soorten kleine fruitsoorten en rassen, ook wel bessen genoemd. Bekende bessen zijn bramen en frambozen, maar er zijn ook een heleboel onbekendere bessen die vallen onder superfoods vanwege hun zeer hoge gehalte aan belangrijke voedingstoffen! Een van deze bessen is de Schisandra bes, deze bes heeft zijn eigen unieke smaak en karakteristieke heilzame werking. Omdat Schisandra bessen lastig verkrijgbaar zijn, hebben wij een aanbod Schisandra bessen samengesteld in verschillende inhoudverpakkingen. Bekijk hier ons complete Schisandra aanbod!

Schisandra, vijf smaken bessen

Schisandra bessen komen oorspronkelijk uit Azië en staan in China bekend als Wu-Wei-Zi bes, dat vertaald ‘vijf smaken vrucht’ betekend. Dit komt door de bijzondere smakencombinatie van de Schisandra vrucht. Schisandra is namelijk zoet en zuur, maar tegelijkertijd ook scherp, bitter en zout.
Deze Schisandra bessen kunnen zo uit de hand als tussendoortje worden gegeten, maar kun je ook toevoegen aan de yoghurt, salades of taarten! Bessen zijn een voedzame toevoeging aan je gerecht en Schisandra heeft veel gezonde voordelen.

Schisandra is in onze webwinkel verkrijgbaar in de vorm van zongedroogde bessen. U heeft de keuze uit diverse voordeel verpakkingen:

 

Schisandra bessen online bestellen

De donkerrode bessen van Schisandra zijn aromatisch van smaak en rijk aan vitamine C, E, essentiële oliën en foliumzuur. De Schisandra bessen kun je heel eenvoudig, tegen de scherpste prijs in onze webwinkel kopen. Door onze voordeelverpakkingen profiteer je altijd van scherpe prijzen met fikse kortingen op elke product!

Bestel direct Schisandra bessen online in onze webwinkel voor gebruik het hele jaar door!