orthomoleculaire voedingssupplementen SALUS

naar het SALUS assortiment


Populaire producten:

salus floradix ijzer elixer 200+50salus kruidenthee 22 salusan
Floradix ijzer elixerKruidenthee 22

SALUS

Salus producten kopen!

Bij ons koopt u Salus producen met korting. Eenvoudig te bestellen en zeer snelle levering in Nederland en Belgie!

Mensen hebben een heel druk bestaan denk hierbij aan: kinderen opvoeden, werken, activiteiten en sociale contacten onderhouden. Daarbij komt ook nog de nodige stress en spanningen. Zowel fysiek als mentaal worden wij zwaar op de proef gesteld. En daarom is het belangrijk om de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen te nuttigen om je gezond en fit te voelen en te houden. Bij bepaalde omstandigheden zoals sporten, diëten, ouderen of zwangerschap kan de behoefde aan bepaalde voedingsstoffen groter zijn.

Geschiedenis van Salus
In 1961 is het bedrijf Salus-Haus opgericht door Dhr. Otto Greither Sr. Na het overlijden van hem en zijn vrouw heeft hun zoon Otto Greither Jr. het familie bedrijf overgenomen samen met z’n broer. Salus is een Latijns woord en betekend gezondheid, welzijn en bloeit. Met dit motto is Otto Greither Sr. kwalitatief hoogwaardige natuurproducten gaan ontwikkelen. Het bedrijf is gevestigd in het Duitse Bruckmülh dichtbij München. Dit pand is uitgerust met de nieuwste en modernste technologie en met een eigen laboratorium. Grondstoffen worden in eigen magazijn opgeslagen. Salus heeft de volledige kwaliteitscontrole in eigen hand van grondstof tot eindproductie. Welzijn, gezond leven en respect voor de natuur is het begrip van Salus. Daarom produceert het bedrijf Salus-Haus voedingssupplementen op natuurlijke basis. De bekendste Salus producten zijn de Elixers, kruidentheeën, tabletten/capsules en plantensappen.

Het productieproces en strenge kwaliteitscontrole
De kruidentuinen van Salus liggen in de schoonste gebieden ter wereld. Daar worden planten en kruiden zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen geteeld. Vanaf daar begint de strenge selectie van de grondstoffen. Ze zijn dus voor zover mogelijk biologisch! Bij aankomst in de fabriek van Salus worden de inhoudsstoffen streng gecontroleerd en vind er tijdens het gehele productieproces zorgvuldige controles plaats op zuiverheid en het gehalte van actieve stoffen. Om het milieu niet onnodig te belasten worden er speciale technieken gebruikt die zorgen voor het behoud van de werkstoffen van kruiden.
Alle producten van Salus voldoen aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten en houden zich aan de strenge GMP voorwaarden. Dit is het allerhoogste kwaliteitswaarborgsysteem. Hier let men op de duurzaamheid van de productie!


Product vragen
Vraag: Ik ben geïnteresseerd in het product Floradix ijzer elixer van Salus, kan het kloppen dat er naast ijzer ook vitamine B in zit?
Antwoord: Dat klopt, floradix ijzer elixer bevat vitamine B1, B2, B6 en B12 en aanvullend ook nog vitamine C. Deze voedingsstoffen zijn eraan toegevoegd om de werking van het product te bevorderen.
Vraag: Op welke basis is het product Saluvision van Salus gemaakt?
Antwoord: Saluvision is een natuurlijk product met een basis van bosbessen. Aanvullend bevat het ook vitamine A en vitamine B2.
Vraag: Ik lees over het algemeen dat de producten van Salus goed opneembaar zijn, Waardoor komt dat?
Antwoord: Salus maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten, die goed herkend worden door het lichaam en daardoor goed worden opgenomen.
Vraag: Ik zocht een product met artisjok erin, Zou ik dan voor elixers Gallexier kunnen kiezen of zijn er nog meer producten?
Antwoord: Salus verkoopt meerdere producten met artisjok erin. Klik op de link voor een overzicht met artisjok producten.
Vraag: Hoelang kun je een vloeibaar product van Salus bewaren?
Antwoord: Aangezien Salus producten natuurlijke ingrediënten bevatten, is het niet jarenlang houdbaar. Ieder product heeft zijn eigen houdbaarheidstermijn, datum vermeld op product. Salus raad aan om vloeibare producten na gebruik te bewaren in de koelkast, om zo de houdbaarheid te maximaliseren.
Vraag: Als ik een product heb besteld bij jullie die niet goed is, kan ik die dan retour doen en wat zijn dan de evt. kosten?
Antwoord: Mocht het voorkomen dat een product niet goed aankomt, dan zal in overleg met Voedingssupplementen Nederland de situatie even worden bekeken. U krijgt in de meeste gevallen zo spoedig mogelijk een nieuw exemplaar toegestuurd.


naar het SALUS assortiment