orthomoleculaire voedingssupplementen ROTER

naar het ROTER assortiment


Populaire producten:
roter knoflox ginkgo 1 per dagroter pactolan hoestroter vitamine extra c bruis duo
KnofloxPactolanVitamine C Bruis

Roter vitamine

Roter vitamine online kopen!

Wij verkopen alle Roter vitamines tegen voordelige prijzen. Uw producten de volgende dag al in huis (Nederland en Belgie). Wij verpakken onze vitamines goed en hebben vele merken voedingssupplementen in het assortiment.

“Wie helpt mij af van een maagzweer, zonder operatie” dat was een advertentie die Rolf von den Baumen schreef in De Maasbode. Hij kreeg veel reacties, tabletten uit America! Dat was de oplossing. Daarom besloot Von den Baumen direct actie te ondernemen om meer mensen te helpen met maag problemen.
In de eind jaren ‘30 kocht hij het recht om medicijnen zelf te fabriceren. Zo kwam er in de jaren ‘50 de maagtabletten en later kwamen er producten zoals: Roter vitamine C en Paracetamol. Roter ontwikkeld werkzame en betrouwbare middelen voor zelfmedicatie en draagt zorg voor ondersteunende gezondheidsproducten.

Product vragen

Vraag: Waarom zou ik kiezen voor producten van het merk Roter?
Antwoord: Roter is een merk dat ten eerste al erg lang bestaat en een goede naam heeft opgebouwd in Nederland, het is een betrouwbaar merk! Roter verkoop zowel gezondheids producten als zelfhulpgeneesmiddelen en zo voor ieder wat wils.
Vraag: Wat zijn eigenlijk zelfzorggeneesmiddelen?
Antwoord: Zelfzorggeneesmiddelen zijn geneesmiddelen waar u geen recept voor nodig bent. Deze middelen hebben als u ze gebruikt volgens een gebruiksvoorschriften een minimale kans op bijwerkingen. In tegenstelling tot recept geneesmiddelen waar supervisie van een medisch deskundige genoodzaakt is.
Vraag: Heeft Roter ook producten specifiek voor kinderen? Zo ja, welke?
Antwoord: Roter heeft twee producten die geschikt zijn voor kinderen. Een multivitamine voor kinderen: Roter Vitagums junior Multivitamine aardbei en paracetamol voor kinderen: Roter Paracetamol 250 junior. De dosering van deze paracetamol is specifiek voor de behoefte van het lichaam van een kind.
Vraag: Zijn de Noscapect producten voor prikkelhoest ook zonder recept te verkrijgen?
Antwoord: Alle producten in onze webshop zijn verkrijgbaar zonder recept, zo ook Roter Noscapect. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter aandachtig door!
Vraag: Als ik vragen heb over producten van het merk Roter, waar kan ik dan terecht?
Antwoord: U kunt bij ons altijd gratis advies krijgen, of u nu een vaste klant bent of voor het eerst iets bij ons wilt bestellen. Wij kunnen u adviseren over producten of combinaties van producten. Twijfel dus niet en bel of email ons.
Vraag: Hoe worden de producten bij u verpakt?
Antwoord: Wij houden ons ten eerste aan de HACCP richtlijnen, waarbij hygiene hoog in het vaandel staat. Tevens versturen wij alle bestellingen discreet en goed verpakt, zodat pakketten onbeschadigd hun eindbestemming bereiken.


naar het ROTER assortiment

Voedingssupplementen Nederland