Raw foods

Je hoort het tegenwoordig steeds meer, een raw food voedingspatroon. Raw food is rauw voedsel dat niet verhit wordt boven de 42 – 45°. Op deze manier blijven allen enzymen intact waardoor het lichaam vitaminen, mineralen en fytonutriënten uit groenen en fruit beter op kan nemen.  Mensen die een compleet raw food levenspatroon aan hebben genomen, eten ook geen ‘dood’ voedsel als vlees, vis en zuivelproducten. Omdat het nogal arbeidsintensief is om alles rauw te eten, hebben wij van VoedingssupplementenNederland.nl een compleet assortiment raw food samengesteld. Ook voor mensen die gezond en gevarieerd willen eten! Bekijk hier ons complete raw food assortiment.

Wat is raw food?

Raw food wordt gezien als ‘schoon’ voedsel, dit is plantaardig voedsel in pure vorm zoals de natuur deze aanbiedt. Raw food is onbewerkt en ongekookt en bestaat met name uit fruit, groenten, pitten, noten en zaden.

De raw food producten uit ons assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit en zuiverheid en zijn 100% puur. U kunt deze verwerken als ontbijt in combinatie met vruchten, in een groente en fruit smoothie en als toevoeging in uw salade, maaltijd of toetje! Wij hebben onder andere de volgende raw food producten in ons assortiment:

 

Raw food voor de beste prijs en snelle verzending!

In onze webwinkel treft u een ruim assortiment raw foods aan voor een zeer scherpe prijs! Wij streven naar een snelle en professionele service en al onze raw food producten worden direct vanuit onze voorraad verzonden. U kunt uw raw food producten binnen enkele dagen al in huis verwachten waardoor u direct aan de slag kunt! Wilt u graag advies of meer informatie over raw food, of over welke aanvullende voedingssupplementen u nodig heeft bij uw raw food dieet? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies!

Gezond, lekker en scherp geprijsd. Koop raw food direct online bij VoedingssupplementenNederland.nl!