Rauwe noten

De natuur biedt ons heel veel voedzame en bruikbare voeding die plantaardig zijn en we rauw kunnen eten, waaronder rauwe noten. Doordat rauwe noten onbewerkt en niet verhit zijn, zijn alle voedingsstoffen behouden en ook extra goed opneembaar voor het lichaam. Ook blijft de pure smaak van de rauwe noten hierdoor goed bewaard. Lekker en gezond! Wij hebben een ruim assortiment rauwe noten samengesteld die heel goed passen in een rauw voedsel dieet, maar die ook prima te gebruiken zijn in heel veel verschillende maaltijden en gerechten! Bekijk hier ons complete rauwe noten aanbod.

Rauwe noten eten?

Rauwe noten zijn een gezonde keuze als tussendoortje, omdat ze voedzaam en lekker zijn. Rauwe noten zitten boordevol gezonde ingrediënten, zijn glutenvrij en bevatten proteïne, mineralen, vitaminen en gezonde vetten. Er is genoeg keuze uit rauwe noten, zo vindt u in ons assortiment onder meer rauwe noten als:

 

Ook hebben we diverse rauwe noten mix, muesli en notenpasta in ons assortiment. Zo kunt u lekker en gezond variëren in type en smaak!

Kies voor rauwe noten!

Een handje rauwe noten per dag is een heerlijk tussendoortje, of een gezonde toevoeging aan uw gerecht met veel gezondheidsvoordelen! In onze webwinkel kunt u heel eenvoudig rauwe noten bestellen, u heeft ze binnen enkele werkdagen in huis!

Rauwe noten als gezond en lekker tussendoortje! Koop voordelig en met snelle verzending bij VoedingssupplementenNederland.nl