Rauwe chocolade

Ook zo gek op chocolade maar ben je op zoek naar een lekker én gezond tussendoortje? Kies dan voor de rauwe chocolade producten uit ons assortiment! Deze rauwe chocolade producten zijn 100% natuurlijk, gemaakt van rauwe cacao en bevatten geen ongezonde suikers of smaakstoffen. U kunt de rauwe chocolade gebruiken als lekker tussendoortje, maar ook in heel veel verschillende gerechten! Bekijk snel ons complete rauwe chocolade aanbod.

Rauwe chocolade repen

Rauwe cacao is een van de beste superfoods omdat dit een van de rijkste voedselbronnen is die heel veel verschillende soorten vitamines en mineralen bevat. Ook bevat rauwe cacao heel veel anti-oxidanten en heeft het een heerlijke, diepe en pure chocoladesmaak! Omdat rauwe chocolade zoveel gezonder is als een chocolade reep uit de supermarkt, kunt u het beste kiezen voor een rauwe chocolade reep als u zin heeft in een tussendoortje! U kunt in onze webwinkel kiezen uit verschillende soorten rauwe chocolade repen:

 

Ruim assortiment rauwe chocolade

Wij hebben veel verschillende rauwe chocolade producten in ons assortiment. Wanneer u rauwe chocolade wilt verwerken in uw gerechten als in uw ontbijt, smoothie, taart of brood, kunt u het beste kiezen voor:

 

Rauwe chocolade kopen

Geniet van een stukje heerlijke rauwe chocolade als tussendoortje of in uw gerechten met de rauwe chocolade uit ons assortiment. Vandaag besteld is binnen enkele werkdagen in huis! Opzoek naar lekkere recepten met rauwe cacao? Bekijk hier ons recepten overzicht.

Rauwe chocolade met een zoete, intense en pure chocolade smaak koop je in onze webwinkel!