orthomoleculaire voedingssupplementen PLANTINA

naar het PLANTINA assortiment


Populaire producten:
plantina astaxantin eco 120 capsplantina ribboseplantina trimare visolie 140 capsplantina vitamine d 600IE 120tabl
Astaxantin ecoD-RibboseTrimareVitamine D 600IE 120

Plantina vitaminen

Plantina online kopen!

Wij verkopen alle Plantina producten in onze webshop. Eenvoudig producten zoeken en afrekenen! Al de volgende dag uw producten in huis in Nederland en Belgie! Een goede gezondheid is erg belangrijk. Daarom zijn voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen onmisbaar voor het menselijk lichaam. Ze zijn er om beter te functioneren en om een goede weerstand op te bouwen. Daarom heeft Platina orthomoleculaire voedingssupplementen ontwikkeld. Platina is van mening dat het noodzakelijk is de dagelijkse voeding aan te vullen met voldoende hoge dosering voedingsstoffen. Ze streven erna om mensen te helpen een goede gezondheid te onderhouden en daarom brengt Platina hoog gedoseerde orthomoleculaire voedingssupplementen op de markt.

Waarom Platina kopen?
- Natuurlijke hoogwaardige kwaliteit.
- Vrij van genetische-gemodificeerde stoffen: bevatten zo weinig mogelijk toevoegstoffen.
- Supplementen bevatten over het algemeen een hoge dosering.
- Gegarandeerd vrij van: gluten, gist, melkbestanden, conserveringsmiddelen, synthetische kleur, geur- en smaakstoffen. (hypoallergeen)
- Aantal producten zijn voorzien van een NZVT keuring en gecertificeerd.
- Strenge product controle door HACCP-regels en GMP
- Alle producten worden periodiek door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) gecontroleerd.

Het Orthomoleculair concept
Dr. Gert E. Schuitemaker is de oprichter en directeur van het Ortho Institute. Hij introduceerde het orthomoleculaire concept in de jaren 80 en is al jaren lang het kenniscentrum op het gebied van de orthomoleculaire wetenschap in Nederland. Hij heeft o.a. producten ontwikkeld van het merk Platina. Naast dat Schuitemaker hoofdredacteur is van de tijdschriften ORTHO en Fit met voeding heeft Schuitemaker ook de MBOG opgericht, dit is een beroepsvereniging voor orthomoleculaire artsen en therapeuten.

Kwaliteit ook voor topsporters
Mr. Elsedien de Groot is sinds 1993 directeur van The Ortho Company B.V. en heeft de merknaam Platina in Nederland op de markt gebracht. Zij heeft zich verdiept in topsporters en jong talenten en is van mening dat voedingssupplementen sportprestaties kan ondersteunen. Daarom zijn een aantal producten van Platina volgens het NZVT-systeem gecontroleerd. Met dit systeem worden voedingssupplementen gecontroleerd op de afwezigheid van doping. Zo word positieve dopingcontrole bij Topsporters geminimaliseerd en kunnen sporters voedingssupplementen zonder risico gebruiken.

Plantina producten wetenschappelijk onderbouwd
Veel supplementen van Plantina hebben een wetenschappelijk onderzoek achter zich. Doordat er veel studies en wetenschappelijke onderzoeken worden gedaan door artsen, voedingsdeskundigen, therapeuten en apothekers kan Plantina uitgebreide informatie geven over de werking van voedingstoffen, resultaten en wat wij nog kunnen verwachten. Zo kunnen wij de onderbouwing van onze supplementen versterken en uitbreiden.

Product vragen
Vraag: Kan ik met mijn gluten allergie ook plantina producten gebruiken?
Antwoord: Jazeker, alle producten van Plantina zijn glutenvrij en daarnaast ook vrij van: gist, melkbestanden, conserveringsmiddelen, synthetische kleur, geur- en smaakstoffen. Met plantina heeft u dus een ruim assortiment met natuurlijke producten, zonder onnodig toegevoegd genetische-gemodificeerde stiffen.
Vraag: Heeft De Multi junior is die alleen geschikt voor kinderen?
Antwoord: Zoals de naam al aangeeft is dit product speciaal samengesteld voor kinderen. Als volwassene kunt u een dergelijk product wel innemen, maar vaak is de dosering gewoonweg te laag voor de behoeften van een volwassene. Andersom geldt wel dat een product voor volwassenen nooit gegeven mogen worden aan een kind.
Vraag: . Ik zag dat Platina ook coénzym Q10 supplementen heeft, in welke vormen heeft Platina die?
Antwoord: Plantina heeft 2 productlijnen met Q10 supplementen, een met gewone Q10: Plantina coenzym Q10 50mg en de andere productlijn met een actievere vorm van Q10: Plantina coenzym Q10 active 50mg. De gewone Q10 komt in 75,90,150,240 en de actieve vorm in 60 en 130 capsules.
Vraag: kan ik als sporter zien dat een product van Platina onder de NZVT-regels valt?
Antwoord: Springfield heeft de volgende supplementen zo geproduceerd dat ze voldoen aan de normen van NZVT: Yolac 5 capsules, magnesium, n-acetyl cysteine, d-ribose, quercetine, vitamine C 1000mg en vitamine D 600IE.
Vraag: Ik zie het supplement CLA Clarinol van platina staan, is dat het zelfde als linolzuur?
Antwoord: Nee, Clarinol CLA is geconjugeerd Linolzuur en dit is een stabielere vorm van linolzuur.
Vraag: Is het supplement Trimare visolie van Platina ook hoog gedoseerd?
Antwoord: Dit supplement van Plantina is goed gedoseerd, aangezien het 1000mg omega 3 vetzuren bevat waaronder 300mg EPA en 200mg DHA. Verder bevat het ook nog 400mg overige visvetzuren. Voor een hoge biologische beschikbaarheid is er ook vitamine E toegevoegd.
Vraag: Welke producten van Platina hebben jullie in het assortiment?
Antwoord: Wij van Voedingssupplementen Nederland verkopen alle producten die Plantina in haar assortiment heeft. Aangezien de ontwikkeling nooit stilstaat, komen er nog wel eens wat nieuwe producten bij, maar op dit moment verkopen wij 42 verschillende voedingssupplementen van Plantina.
Vraag: Als ik een product bij u bestel en ik ben op de bezorg dag niet thuis, wat gebeurd er dan met mijn product?
Antwoord: Ten eerste hoeft een product niet perse afgeleverd te worden op een huisadres, u kunt het ook naar uw werklocatie toesturen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan wordt het pakket nog tweemaal aangeboden, beginnende de eerst volgende werkdag.


naar het PLANTINA assortiment

Voedingssupplementen Nederland