Informatie

Orthiflor

Orthiflor is de probiotica productenlijn van Orthica Orthomoleculaire supplementen. Orthiflor producten zijn hier voordelig te koop. Eenvoudig en snel online bestellen! Vandaag bestellen is morgen in huis (Nederland en Belgie). Klant ervaringen zijn zeer positief over de producten en onze dienstverlening!

Orthiflor is een productlijn met hoogwaardige probiotica met actieve goede bacteriestammen. De hoge kwaliteit van de producten draagt zorg voor een uitstekende voorziening van goede bacterie. De bacterie in deze probiotica komt van nature voor in de darmen en is hier actief. Deze producten zijn zeer geschikt om op dagelijkse basis het lichaam van extra goede micro-organismen te voorzien. Orthica heeft voor iedere levensfase en persoon een Orthiflor product, welke zeer verschillend zijn en specifiek zijn samengesteld voor de behoeftes die het lichaam in een bepaalde fase in het leven heeft. De meest populaire producten zijn Orthiflor Plus, Original and Basic. Waarbij Plus de meest uitgebreide variant is van Orthica met maar liefst 10 soorten bacteriestammen.

Wat is Orthiflor?

Orthiflor is eenvoudig gezegt een probiotica. Een probiotica is een product dat levensvatbare bacterie bevat (micro-organismen) dat van nature voorkomt in het lichaam. Deze producten dienen om het lichaam extra te voorzien. Deze micro-organismen komen voornamelijk voor in de darmen. Orthiflor producten zijn maagsapresistent zodat de bacteriestammen de maagstreek goed kunnen passeren.

Soorten Orthiflor
Start

Orthiflor start is het begin product voor moeder en kind. Het kan gedurende de laatste 6 weken van de zwangerschap tot en met 1 jaar worden gebruikt. Voorziet zowel moeder als baby in alle behoeftes qua bacterien in deze levensfase. Komt in handige poedervorm en dus eenvoudig in te nemen voor moeder en kind. Een uitstekende Start voor uw baby!

Basic

Orthiflor Basic is het basic product in de Orthica lijn. Het bevat 4 soorten micro-organismen, het product geeft hierbij een basis ondersteuning en is eigenlijk geschikt en goed voor iedereen. Het voorziet dagelijks van net even dat beetje extra ondersteuning.

Original

Orthiflor original bevat maar liefst 9 soorten. Het is hiermee een zeer uitgebreide probiotica dat ondersteuning geeft aan de aanvoer van een veelal goede bacterien. Het product is zeer geschikt voor mensen die een verhoogde behoefte heeft aan meerdere bacteriestammen. De meest klanten kopen Original 120 capsules.

Plus

Orthiflor Plus is het meest complete probiotica van Orthica. Het bevat 10 verschillende bacteriestammen en geeft de meest complete ondersteuning voor mensen die een verhoogde behoefte hebben aan goede bacterien. Wij verkopen dit product erg veel en hebben veel terugkerende klanten.

50+

Het lichaam van senioren hebben hun eigen specifieke behoeftes. Daarom is er Orthiflor 50+, dat specifieke bacteriestammen en doseringen bevat, waar 50+ senioren vaak behoefte aan hebben. Voorziet het lichaam van de 50-plusser van de belangrijkste micro-organismen die van nature voorkomen in het lichaam.

Ervaringen

Wij horen om ons heen vaak goede ervaringen van onze klanten. We hebben nog niet gehoord van klanten dat de kwaliteit of de werking van het product benedenmaats was. Veel van de klanten die bij ons Orthiflor koopt, komt vaak terug voor een nieuwe verpakking. Veel van onze klanten kopen al jaren probiotica van Orthica in onze online winkel. Daarnaast zijn de ervaringen niet alleen positief over de producten, maar ook over de volledigheid van het aanbod van Orthiflor producten. Er is immers voor iedereen een geschikt product verkrijgbaar. Daarnaast zijn onze klanten erg tevreden over onze goede dienstverlening en snelle levering.

Plus
Orthiflor plus
Original
Orthiflor original
Start
Orthiflor Start bestellen