Orthica voedingssupplementen

 naar het Orthica assortiment voor verkoop


Populaire producten:
orthica magnesium 400orthica multi 4 allorthica orthiflor basicorthica vitamine d-25
Magnesium 400 60tablMulti 4 all 90tablOrthiflor basicVitamine d-25

Bestel Orthica

Bestel Orthica bij Voedingssupplementen Nederland!

Orthica draagt al meer dan 25 jaar zorg voor de mogelijkheid om mensen te ondersteunen tijdens de verschillende levensfasen. Zo heeft een zwangere vrouw andere nutriele behoeften, dan een man van 70 jaar. Ons doel is om ondersteuning te leveren, wanneer mensen deze het hardst nodig zijn. Verschillende mensen en verschillende levensfasen vereisen een uitgebreid assortiment om iedereen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, vandaar hebben wij voedingssupplementen voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.
Veel kennis en kwaliteit!
Orthica heeft door de jaren heen veel kennis verzameld en opgedaan, door samen te werken met en kennis te delen met diëtisten, artsen en therapeuten. Daarnaast wordt er veel geld en aandacht besteed aan onderzoek en het ontwikkelen van supplementen. Welke niet alleen geproduceerd zijn, aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en productie methoden, maar die ook van hoge kwaliteit en veiligheid zijn. Alle producten van Orthica voldoen aan strenge veiligheids-, kwaliteits- en zuiverheidseisen.
Vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen
Orthica is bij uitstek een bedrijf dat zeer veel aandacht besteed aan het vervaardigen van natuurlijke producten, vandaar dat orthica veel gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten voor haar producten. Zo worden er geen synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt. Doordat het hier gaat om natuurlijke producten, kan het soms voorkomen dat de kleur van tabletten aan verandering onderhevig is. Uiteraard is dit totaal geen nadeel, wat is er nou fijner dan op een natuurlijke manier geholpen te worden.

Bestel Orthica - Ruime keuze!

Bij Orthica hebben we een groot team van specialisten welke zich bezighouden om de best mogelijke producten te realiseren. Hier is vaak een lang traject voor nodig, maar wij zijn blij dat wij het gehele traject in eigen beheer en toezicht kunnen uitvoeren, hierdoor kunnen wij de constante kwaliteit van onze producten garanderen.
Ook zijn wij in het bezit van de HACCP certificering. HACCP houdt in dat tijdens de productontwikkeling, grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de (eind)controle, onze producten gecontroleerd worden op documentatie, zorgvuldigheid en hygiëne. Alle producten van een productsoort, worden op exact dezelfde manier gemaakt.

Product vragen
Vraag: Heeft Orthica hoogwaardige vitaminen in haar assortiment?
Antwoord: Aangezien Orthica alleen werkt met natuurlijke ingrediënten, zijn deze superieur aan de meeste andere supplementen.
Vraag: Ik ben op zoek naar een uitgebreide multi voor het hele gezin.?
Antwoord: Orthica levert o.a. multi vitamine genaamd “multi 4 all”. Deze reeks producten is geschikt voor de meeste mensen. Deze multi bevat ingrediënten die algemene ondersteuning biedt. Daarnaast zijn er ook: “multi men”, “multi max”, “multi vrouw” en “multi kind”.
Vraag: Kunt u mij helpen aan een hooggedoseerde vitamine C?
Antwoord: Orthica levert 2 producten die onder deze categorie vallen. Genaamd: “Vitamine C1000” en “Vitamine C1500”. De C1000 is er in gewone uitvoering en een slow release uitvoering (langdurige werking). De C1500 is er alleen in slow release.
Vraag: Ik zoek graag een goed merk, waar ik al mijn supplementen van wil hebben. Kunt u mij vertellen waarom Orthica?
Antwoord: Orthica is een merk, waar u veel aan heeft, als u op zoek bent naar een niet al te duur merk, die 100% natuurlijke voedingssupplementen levert. Daarnaast zijn veel van hun producten geschikt voor vegetariers en veganisten.
Vraag: Ik ben een vrouw opzoek naar een multi?
Antwoord: Orthica levert multi vitamines, speciaal af gestemd op de vrouw. Genaamd “multi vrouw”, daarnaast is er ook een multi voor 50 plussers “multi 50+”.
Vraag: Als ik producten van Orthica bestel, wanneer ontvang ik deze dan?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk of we het product in ons eigen magazijn op voorraad is of bij onze leverancier.
Vraag: Worden de producten bij mij thuis afgeleverd en discreet verpakt?
Antwoord: Wij zorgen er altijd voor dat producten zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd. Daarnaast worden al onze bestellingen discreet verpakt. Aan het pakket valt niet te zien wat erin zit!


 naar het Orthica assortiment voor verkoop

Voedingssupplementen Nederland