orthomoleculaire voedingssupplementen OPTIMAX

Ga naar alle Optimax producten!


Populaire producten:
optimax multivitamine aardbei 100optimax multivitamine aardbei 180optimax vitamine c 1000mgoptimax vitamine d3
Multivitamine aardbei 100Multivitamine aardbei 180Vitamine c 1000mg SRVitamine d3

Optimax

Optimax supplementen kopen?

Wij verkopen alle Optimax supplementen en multivitamines voordelig. Profiteer verder van onze snelle levering in Nederland en Belgie! Al meer dan 30 jaar staat Optimax bekend om zijn innovatieve gezondheidsproducten. Het zijn natuurlijke producten van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de laatste wetenschappelijk inzichten. Optimax is samen met Vemedia B.V ( groothandel in farmaceutische producten ) constant bezig om hun producten te verbeteren en te vernieuwen.

-Natuurlijk product
-Producten voor jong en oud
-Geen kunstmatige toevoegingen en hulpstoffen
-Vrij van kleur-, smaak- en zoetstoffen
-Vrij van allergenen, dus geen gist, lactose en gluten
-Geschikt voor vegetariërs
-Producten zijn veilig en geschikt voor langdurig gebruik
Doordat kinderen het druk hebben met school en andere activiteiten is het soms lastig om gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Toch is dit heel belangrijk! Daarom heeft Optimax producten ontwikkelen speciaal voor opgroeiende kinderen die afgestemd zijn op de levensfase waar ze in zitten. Geeft net iets extra’s !
Wilt u verzekerd zijn van constante kwaliteit en hoogwaardige producten, dan kiest u voor Optimax! Optimax producten voldoen aan de strenge HACC eisen. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van de producten gegarandeerd worden.

Product vragen
Vraag: Wanneer kun je het beste voedingssupplementen in nemen?
Antwoord: De inname van voedingssupplementen verschilt nogal per supplement. Zo kunt u een multi het beste innemen tijdens of na de maaltijd. Aminozuren kunt u vaak het beste innemen op een lege maag, waarbij aangeraden wordt om niet binnen 2 uur te eten. Voor specifieke informatie kunt u het beste kijken bij de aanwijzingen op de product verpakking.
Vraag: Kun je producten van Optimax ook tijdens de zwangerschap gebruiken?
Antwoord: Deze veelgestelde vraag heeft meerdere facetten. Als een product gebruikt kan worden tijdens de zwangerschap dan staat dit vaak aangegeven op de verpakking. Uiteraard wordt te allen tijde aangeraden om eerst de huisarts of ander medisch specialist te raadplegen.
Vraag: Welke producten van Optimax leveren jullie?
Antwoord: Wij leveren alle producten van Optimax, welke verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Op dit moment verkopen wij 62 producten van Optimax.
Vraag: Waarom zou ik Optimax producten bij u kopen?
Antwoord: Ten eerste verkopen wij het gehele assortiment tegen lage prijzen, zodat u voordelig bij ons kunt kopen. Daarnaast verpakken wij onze producten discreet en hanteren wij lage verzendkosten.
Vraag: Als ik vragen heb over producten van Optimax, bij wie kan ik dan terecht?
Antwoord: Klanten en bezoekers van onze webshop kunnen te allen tijde contact met ons opnemen omtrent advies of een second opinion.


Ga naar alle Optimax producten!

Voedingssupplementen Nederland