orthomoleculaire voedingssupplementen nutriphyt

naar het nutriphyt assortiment


Populaire producten:
nutriphyt curmacnutriphyt lactophar 30tablnutriphyt linidolnutriphyt prostaxen
CurmacLactophar 30tablLinidolProstaxen

Waarom Nutriphyt kopen?

Nutriphyt is een Belgisch voedingssupplementenbedrijf die is opgericht in 2002 door Drs. Gabriël Devriendt. Nutriphyt heeft nauw contact met universiteiten, om haar innovatieve ideeën te onderzoeken. Onze producten zijn geproduceerd aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en zijn op basis van nutriënten en plantaardige stoffen. Nutriphyt besteed veel aandacht aan Research & Development en aan nieuwe producten die bouwstenen bevatten die het lichaam optimaal laten functioneren. Onze voedingssupplementen zijn van natuurlijke en gestandaardiseerde producten en stoffen.

De kracht van Nutriphyt!

Drs. Gabriël Devriendt is eigenaar van Nutriphyt. Hij heeft biologie bestudeerd aan de universiteit van Gent en specialiseerde zich in botanica. Al meer dan 20 jaar heeft hij voor diverse medische specialismen gewerkt. De laatste 10 jaar als universitair productspecialist in oncologie. In de afgelopen jaren heeft hij zich meer gericht op geneeskunde, het ontwikkelen en onderzoeken van innovatieve samengestelde voedingssupplementen.

Professionele producten!

Drs. Gabriëls Devriendt is manager van Research & Development van Nutriphyt. Hij doet onderzoek en testen van producten voor dat het op de markt komt. Doordat Nutriphyt informatie krijgt bij specialisten, apothekers, huisartsen en paramedici kan een product verbeterd worden of een nieuw product gerealiseerd worden. Het moet dan ook voldoen aan geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Nutriphyt geeft lezingen aan specialisten in België en Nederland om zo kennis te delen over producten en toekomstige ontwikkelingen.
Nutriphyt gebruikt geen chemische of synthetische toevoegingen of hulpstoffen en is vrij van allergenen. Hier word zorgvuldig naar gekeken!

Het hele assortiment van Nutriphyt te koop

  • Adroxir, Glucomix, Master – AO, Vacramal
  • Atrisol, Green thee mints, Mucoperm, Zibofen
  • Chryssil, Imuglucan, Omarin
  • Curmac, Iso – XX, Pediaperm
  • Deczesol, Lacophar, Prostaxen
  • Femoxir, Lacophar pediatrie, Prostadidil
  • Fertility man, Linidol, Qualisperm
  • Fertility vrouw, Linusit, Tendosol

Nutriphyt product vragen:

Vraag: Zijn de vitaminen van nutriphyt van hoogwaardige kwaliteit?
Antwoord: nutriphyt doet veel onderzoek naar basis ingrediënten en de toepassing van de nieuwste wetenschappelijk inzichten. nutriphyt behoort hiermee tot de top van de supplementen industrie.
Vraag: Levert nutriphyt ook uitgebreide multi vitaminen met mineralen?
Antwoord: nutriphyt heeft meerdere multi’s in haar assortiment, zoals, 101 en 102 multi basis, 105 one daily en 106 multi zwangerschap.
Vraag: Zijn er nutriphyt producten voor kinderen?
Antwoord: nutriphyt levert speciaal voor kinderen: 108 multi basis junior. Een uitgebreide multi voor kinderen.
Vraag: Waarom nutriphyt?
Antwoord: Omdat u van nutriphyt kunt verwachten dat u naast consistente kwaliteit, kunt kiezen uit een groot assortiment van meer dan 200 producten.
Vraag: Waarom zou ik mijn nutriphyt producten hier kopen?
Antwoord: Omdat wij het volledige assortiment van nutriphyt snel kunnen leveren, tegen lage prijzen. Daarnaast kunt u snel bestellen via ons eenvoudige 3 stappen bestelproces.
Vraag: Als ik nutriphyt producten bestel, wanneer heb ik ze dan in huis?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk of we het product in ons eigen magazijn op voorraad is of bij onze leverancier.
Vraag: Waarom zijn de nutriphyt producten zo duur, vergeleken vitaminen en mineralen die ik koop bij de Etos of supermarkt?
Antwoord: De prijs ligt hoger, omdat nutriphyt producten vervaardigd worden van natuurlijke ingrediënten, welke veel beter werken en beter worden opgenomen in het lichaam. Producten uit de supermarkt en Etos zijn vaak synthetisch, lekker goedkoop, maar de werking is vaak zeer matig.


naar het nutriphyt assortiment

Voedingssupplementen Nederland