Informatie
New Care

New Care supplementen koopt u bij ons altijd in de aanbieding. Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering, want besteld voor 20:30, de volgende dag in huis (in Nederland en Belgie)! Klik hierboven op een hoofdcategorie en ga direct naar de producten. Het merk New Care staat voor kwaliteit tegen voordelige prijzen. Wij verkopen het gehele assortiment. Er is veel vraag naar populaire producten als New Care multi, magnesium, multi 50+, vitamine d3 en overgang! Alle New Care producten zijn voorzien van handige doordrukstrips en goede leesbare gebruiksaanwijzingen. Daarnaast is een aantal producten voorzien van het "NZVT" logo dat staat voor het doping-vrij zijn van het supplement.

Je lichaam verdient een goede verzorging eerlijk & puur! Dat is waar New Care voor gaat. Het is een jong, maar zeer gedreven Bedrijf die een voedingssupplementenlijn heeft ontwikkeld die voldoet aan de laatste wetenschappelijke inzichten. De producten zijn natuurlijk en van hoogwaardige kwaliteit.

New Care supplementenlijn bestaat uit een breed assortiment. Deze is onderverdeeld in 6 productlijnen met ieder haar eigen kleur en identiteit. Vitaminen (oranje) Mineralen (blauw) Kruiden (donker groen) Speiaal(rood) Trend(licht groen) en Fyto (licht blauw).

Ambassadeur Oxfam Novib

New Care Supplements b.v. ondersteunt als bedrijvenambassadeur Oxfam Novib. Dit is een wereldwijd project waarbij mensen die zich inzetten voor mensen in ontwikkelingslanden die leven in armoede. Wij vinden het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en een bijdrage te kunnen leveren aan een ‘gezonde’ wereld zonder armoede.

Doping vrije middelen

Met dit systeem worden voedingssupplementen gecontroleerd op de afwezigheid van doping. Zo word positieve dopingcontrole bij Topsporters geminimaliseerd en kunnen sporters. voedingssupplementen zonder risico gebruiken. Een aantal producten van New Care worden getest op de afwezigheid van doping. Dit staat vermeld op de verpakking.

Vitaminen
new care vitaminen
Mineralen
new care mineralen
Kruiden
new care kruiden
Speciaal
new care speciaal
Fyto
new care fyto