De weerstand verhogen

Door multivitaminen te slikken kun jij je weerstand verhogen en voel je, je vaak ook minder vermoeid.

Met onder andere de vitaminen B6, B12, C, D en mineralen als seleen en zink dragen de multivitaminen bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een betere weerstand. Zo kan een mutivitamine bijvoorbeeld een mooie aanvulling zijn om elke dag voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Voedingssupplementen Nederland heeft een breed assortiment met multivitaminen die perfect aansluiten op jouw levensstijl.

Kind

Multi Vitakruid dag & nacht junior

Voor uw kind wilt u natuurlijk het allerbeste. Een multi die gemakkelijk ingenomen kan worden is dan een pré. Kan puur ingenomen worden. Geschikt om te mengen met fruitsap of de fles

 

Dino Multi Orthica


Dino Multi is een voedingssupplement speciaal samengesteld voor kinderen. Het bevat belangrijke vitaminen en mineralen in een smakelijke kauwtablet en is dus gemakkelijk en aangenaam voor kinderen om te gebruiken. Om het extra leuk te maken zijn de kauwtabletjes gevormd naar een grappig dinosaurusei!


Orthica Teener

Teener Multi is een complete multivitamine bedoeld voor tieners van 8 tot 18 jaar. De softgels zijn gemakkelijk in te slikken.


Alle multi's voor kinderen

Bekijk alle multi's voor kinderen via deze link


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen. Wij hopen dat je onze multivitaminen voor kinderen gemakkelijk kunt vinden in de webshop. Heb je iets aan dit artikel gehad? Wil je dit artikel delen en je waardering laten blijken? 

Vriendelijke groet,

Ellen Kruize
Ellen Kruize - Kok
Apothekerassistent en content manager voor Voedingssupplementen Nederland