orthomoleculaire voedingssupplementen MODIFAST

naar het MODIFAST assortiment


Populaire producten:
modifast control pure en witte chocolademodifast control reep pure chocolade sinaasappelmodifast lab 45 slanke lijn
Pure en witte chocoReep pure choco/sinaasLab 45 slanke lijn

Modifast

Modifast hier te koop!

Wij verkopen alle Modifast producten voor het dieet! Voordelig te koop en de volgende dag al in huis (Nederland en Belgie). Modifast is een onderdeel van de groep Nutrtition & Santé. Deskundigen die gespecialiseerd zijn in natuurlijke voeding. Het is ‘de’ marktleider in dieetvoeding, gezondheidsvoeding en sportvoeding. “dat wat wij eten heeft invloed op onze gezondheid” dat is al 30 jaar het achterliggende idee van N & S. Daarom ontwikkeld N & S innovatieve producten waaronder Modifast die aansluiten op onze dagelijkse voedingsbehoeften. Met extra aandacht voor gezondheid en natuurlijkheid!
Visie en natuurlijk
N & S heeft gekozen voor streng geselecteerde grondstoffen dat wil zeggen niet behandelde granen, niet genetische gemodificeerde soja, meelkwaliteit en beperkt gebruik van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Daarnaast heeft N & S zich gericht op recyclebare verpakkingen, op beheersing van milieueffecten van de producten en het gebruik van haar producten. Door een optimale beheersing van de productiecyclus is de natuurlijkheid van onze ingrediënten gegarandeerd. Voedselveiligheid staat hoog aangeschreven bij N & S met dit alles kun je een totale kwaliteit leveren.
Missie van Modifast
Gelijk vanaf het begin heeft N & S ervoor gekozen om alleen producten te ontwikkelen die echte voedingswaarde leveren en die vooruitgang bied. Het creëren van voedingsmiddelen met een hoge dieet toegevoegde waarde is de missie van Nutrition & Santé!
Modifast gaat voor kwaliteit!
Om kwaliteit te leveren ondergaan al onze producten een strenge kwaliteitscontrole op het gebied van smaak, voedingswaarde en biologische certificering tijdens het fabricageproces. N & S beheerst de volledige productiecyclus van de selectie van de ingrediënten tot en met het eindproduct.
De juiste balans is evenwicht vinden tussen voeding en gezondheid !!

Product vragen
Vraag: Waarom zou ik kiezen voor producten van Modifast?
Antwoord: Modifast heeft een goede reputatie in Nederland en heeft een zeer uitgebreide en smakelijk assortiment. De producten van Modifast zijn goed te combineren met vele verschillende diëten.
Vraag: Wat is een BMI waarde?
Antwoord: BMI staat voor “Body Mass Index” en is een indicatie voor ondergewicht en overgewicht. U berekend de BMI als volgt: (gewicht in kilogram) / ((lengte in centimers) * (lengte in centimers)). U deelt dus uw gewicht in kilogram door uw lengte in centimers in het quadraat. Hier komt een waarde uit: OndergewichtOvergewicht.
Vraag: Wat houden producten van Modifast intensive in?
Antwoord: Modifast intensive is een speciale vorm van diëten , waarbij het totale aantal calorieën die u binnen krijgt gelijk is aan 500 kcal. Echter krijgt u wel alle benodigde vitamine, mineralen, spoorelementen en eiwitten binnen. Deze producten behoren tot een intensieve vorm van dieten.
Vraag: Als ik vragen heb over producten van Modifast, bij wie kan ik dan terecht?
Antwoord: Als klant kunt u contact met ons opnemen als u productvragen heeft of advies wilt hebben. U kunt ons bellen of een email sturen. Emails worden meestal binnen 1 dag beantwoord.
Vraag: Welke producten van Modifast heeft u in het assortiment?
Antwoord: In de webshop van Voedingssupplementen Nederland, vind u alle producten die Modifast verkoopt in Nederland. U kunt al uw producten van Modifast bij ons kopen tegen lage prijzen.
Vraag: Als ik producten bij u bestel, krijg ik dan ook korting?
Antwoord: Wij willen iedereen graag korting geven, maar ook gelijk behandelen. Daarom geven wij geen individuele kortingen, maar zijn alle producten afgeprijsd. Zo geven wij standaard tussen de 10-25% korting ten opzichte van de winkels (drogist). Tevens krijgt u een kortingscode voor een extra korting van 2.5%, bij uw volgende bestelling.


naar het MODIFAST assortiment

Voedingssupplementen Nederland