Manuka honing

Honing is een natuurlijk product dat in veel verschillende vormen verkrijgbaar is, zo heb je de zoete honing uit de supermarkt, biologische honing en onbewerkte, rauwe honing. Iedere honing heeft weer zijn eigen karakteristieke eigenschappen die de bijen verzameld hebben van de nectar van bloemen. Dat honing heilzame werkingen heeft, is algemeen bekend, maar de werkingen van Manuka honing zijn uniek! Manuka honing is een unieke honing met een bijzondere, sterke en pure bosachtige smaak en donkere kleur. Bekijk snel ons complete Manuka honing assortiment!

Manuka honing, uniek in zijn soort

Manuka honing is een honing uit Nieuw-Zeeland, waar bijen hun nectar uit de bloemen van een speciale Manuka struik halen. De honing die de bijen van deze struik verzamelen heeft een unieke smaak en bijzondere medicinale werkingen. Manuka honing is zo speciaal omdat deze rijk is aan antibacteriële eigenschappen. Elke honing bevat in zekere mate deze eigenschappen, maar Manuka honing heeft wel een 100 keer sterkere antibacteriële werking dan normale honing uit de supermarkt!

Het gebruik van Manuka honing

Vanwege de heilzame eigenschappen van de manuka honing wordt het veelal ingezet als medicijn,  supplement of verzorgingsmiddel. Maar Manuka honing is ook te gebruiken om te eten zoals je met gewone honing doet. Manuka honing is in verschillende vormen verkrijgbaar. In ons Manuka honing assortiment vindt je onder andere terug:

 

Manuka honing online kopen

De antibacteriële kwaliteit is afhankelijk van de struiken waar de Manuka honing vandaan komt. Er wordt gebruik gemaakt van 2 factoren om deze sterkte van de bacteriële werking aan te duiden: de factoren UMF en MGO. Hoe hoger deze factoren zijn, hoe sterker de werking van de honing. Deze factoren zijn kenbaar gemaakt op het etiquette van de honing potten en producten, zo vindt je in ons assortiment Manuka honing met MGO 30+ t/m MGO 550+.  Wanneer je vandaag een potje Manuka honing besteld ontvang je deze binnen 1-2 werkdagen al in huis! Voor vragen en deskundig advies kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Unieke en bioactieve Manuka honing koop je voor de beste prijs online bij VoedingssupplementenNederland.nl