Lucuma poeder

Lucuma poeder is gemaakt van de Peruaanse subtropische fruitsoort Lucuma. Deze poeder is zeer zoet van smaak en wordt daarom ingezet als een natuurlijke zoetstof die diverse voedingsstoffen bevat. Ben jij toe aan een voedingspatroon met zo min mogelijke geraffineerde suikers? Kies dan voor lucuma poeder voor gebruik in diverse maaltijden!

Hoe gebruik je lucuma poeder?

Omdat lucuma poeder zeer zoet is van smaak, is het een ideale en gezonde zoetstof. Lucuma poeder is gemakkelijk te mengen en een perfect ingrediënt voor:

-Smoothies
-Shakes
-Rijstgerechten
-Pudding
-IJs
-Cake
-Gebak

 

Voor smoothies, rijstgerechten en shakes heeft u aan 1 theelepel per dag genoeg. Voor gebruik in pudding, ijs, cake en dergelijke heeft u ongeveer 1 tot 5 eetlepels nodig om het op smaak te brengen.

Omdat de lucuma als vrucht moeilijk te verkrijgen is in Europa, is lucuma hier vooral in poedervorm te koop. Wij hebben lucuma poeder in onze webwinkel verkrijgbaar in diverse verpakkingen van verschillende gerenommeerde merken!

 

Lucuma poeder bestellen

In onze webwinkel kunt u direct Lucuma poeder in diverse hoeveelheden kopen. Wij hanteren scherpe prijzen en leveren vanuit een groot assortiment. Hierdoor kunnen wij uw bestelling snel bij u thuis afleveren. Onze producten worden discreet verpakt door heel Nederland geleverd. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren drogisten helpen u graag met advies op maat!

Lucuma poeder koopt u voordelig en snel bij VoedingssupplementenNederland.nl!