Lijnzaadolie

Lijnzaad is een zaadje dat gemaakt is van vlas. In deze zaadjes zit olie en juist deze olie maakt het lijnzaad zo een gezond product. Lijnzaadolie is een natuurlijke en plantaardige bron die rijk is aan onder andere omega 3 en 6, vitamine B1 en 2, magnesium, zink en kalium.  Wij van VoedingssupplementenNederland.nl hebben een assortiment lijnzaadolie samengesteld met diverse lijnzaadolie producten van hoogstaande kwaliteit!

Zo gebruik je lijnzaadolie

Lijnzaadolie heeft een vrij neutrale smaak en is eenvoudig te verwerken in een lekkere salade dressing of in de yoghurt. Door de neutrale smaak kunt je het eigenlijk overal doorheen mixen. Ook is lijnzaadolie zeer geschikt voor bij het ontbijt doordat het bijdraagt aan een verzadigd gevoel.
Wanneer u  er niet aan toe komt om lijnzaadolie in vloeibare vorm dagelijks te verwerken in uw voeding, kunt u kiezen voor de lijnzaadolie supplementen van VoedingssupplementenNederland.nl. Deze supplementen zijn vervaardigd uit zuivere lijnzaadolie en zijn in onze webwinkel in diverse varianten en vormen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Voedingssupplementen:

 Koken /salades:


Tip
! Verhit lijnzaadolie niet, hierdoor gaan alle goede voedingsstoffen namelijk verloren.

Lijnzaadolie bij VoedingssupplementenNederland.nl

Bij VoedingssuppplementenNederland.nl kunt u voordelig uw lijnzaadolie bestellen. Wanneer u het geschikte product gevonden hebt, kunt u direct uw bestelling plaatsen, afronden en betalen. Voor advies kunt u contact met ons opnemen. U heeft de keuze uit diverse veilige en betrouwbare betalingsmogelijkheden als iDEAL, Credit card, Internet bankieren en PayPal. Uw bestelling wordt dezelfde dag nog uit onze voorraad verzonden en wanneer u voor 20.30 uur besteld, heeft u uw lijnzaadolie de volgende dag al in huis! Wij leveren door heel Nederland en België, en vanaf een bestedingsbedrag van €50,- wordt uw bestelling geheel gratis bij u thuis bezorgd!

Koop lijnzaadolie in verschillende vormen direct online tegen de beste prijs bij VoedingssupplementenNederland.nl!