Legale PEP 
Legale PEP is mijn nieuwe handboek

Korte, duidelijke, goed onderbouwde, bewezen omschrijvingen over legale pepmiddelen vind je in dit boek. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven.

Werken aan je gezondheid doe je door op zoek te gaan naar oplossingen voor problemen. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een voedingssupplement en begint te lezen. Als consument ontvang je al snel een overkill aan adviezen. Zoeken naar het juiste middel is lastig. Wanneer je een middel hebt gevonden dat goed bij je lijkt te passen, heb je behoefte aan korte bondige informatie over de toepassing, het gebruik en de eventuele bijwerkingen.

Er is met de huidige informatievoorziening over supplementen een doolhof ontstaan. Willem Koert heeft een fantastisch boek geschreven dat de consument helpt om met ‘bewegwijzering’ een weg te vinden in en uit het doolhof. Bondige eerlijke omschrijvingen van middelen waar je op kunt vertrouwen. De indeling van het boek Legale pep is tevens prettig om mee te werken.

Wat staat er in het boek:

Ik citeer: ‘In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder. Dat is wat dit boek je biedt.’

Vanuit mijn werk bij Voedingssupplementen Nederland was ik op zoek naar een betrouwbaar naslagwerk. Vanuit mijn achtergrond als apothekersassistent ben ik vooral opgeleid om te werken met geneesmiddelen. Voor mij was Legale PEP een rijke aanvulling op mijn kennis over supplementen.

Consumenten willen weten wat ze kunnen verwachten van de middelen die ze bij ons in de webshop aanschaffen. Deze vragen zijn vaak gelijk aan de volgende: Wat mag wel en wat kan je beter niet doen. De grenzen in het gebruik worden inhoudelijk beantwoord door Willen Koert. Het boek geeft duidelijke waarschuwingen over de beschreven supplementen.

Kortom het boek Legale PEP is mijn nieuwe naslagwerk of handboek voor supplementen!

Win een boek

Het boek is in de (online) boekhandel te koop is voor 16,99 euro. Ik mag er een aantal weggeven. Dit doen we via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van wat ik schrijf door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en ons te volgen op social media.

Groet, Ellen Kruize


Apothekersassistent en content manager voor Voedingssupplementen Nederland