Laxeermiddelen tegen obstipatie

Wanneer u te maken heeft met verstoppingen (obstipatie), wilt u hier graag zo snel mogelijk vanaf. Bij obstipatie komt de ontlasting minder dan drie keer per week en kunt u mogelijk last hebben van buikpijn, buikkrampen en harde, droge ontlasting doordat de ontlasting te lang in de dikke darm blijft zitten. Wat helpt tegen obstipatie is veel bewegen, vezelrijke voeding en minstens 1,5 tot 2 liter water per dag drinken. Wanneer u last blijft houden kunnen laxeermiddelen uit het assortiment van VoedingssupplementenNederland.nl een uitkomst bieden.

Hoe ontstaat verstopping?

Het voedsel dat wij dagelijks innemen wordt gekneed, verteerd en ingedikt door de darmen.
Verstopping komt vaak voor doordat er te weinig wordt gedronken, te weinig vezels in de voeding zitten of er te weinig wordt bewogen. Hierdoor heeft de dikke darm het moeilijker om de ontlasting aan te duwen waardoor u geen aandrang voelt om te poepen en de ontlasting te lang in de dikke darm blijft zitten.

Laxeermiddelen gebruiken

Wanneer het niet goed lukt om voldoende vezels te eten, kunt u als aanvulling laxeermiddelen gebruiken om de verstopping te verhelpen. Met behulp van een laxeermiddel kunnen uw darmen sneller gaan werken waardoor u een dunnere ontlasting krijgt.  Bewegen, drinken en vezelrijke voeding blijven belangrijk, ook als u laxeermiddelen gebruikt. Bij VoedingssupplementenNederland.nl verkopen wij laxeermiddelen van Actavis en Healthypharm:

 

Let op! Voordat u aan laxeermiddelen begint of wanneer verstoppingen steeds opnieuw terugkeren,  is het verstandig eerst uw huisarts te raadplegen om lichamelijke oorzaken uit te sluiten.

Laxeermiddelen online bestellen

Bij VoedingssupplementenNederland.nl kunt u direct uw laxeermiddelen online bestellen. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en een snelle service. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u vragen heeft of behoefte heeft aan deskundig advies, kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren drogisten. Zij voorzien u graag van advies op maat om ervoor te zorgen dat u het juiste product krijgt dat bij u en uw situatie past! Al onze bestellingen worden discreet verpakt om uw privacy te waarborgen.

Koop uw laxeermiddelen vandaag nog bij VoedingssupplementenNederland.nl