Lamberts supplementen

naar de lamberts supplementen


Populaire producten:
Lamberts alfa liponzuur 250mgLamberts betaine hcl pepsineLamberts biotin 500mcg
alfa liponzuur 250mgbetaine hcl pepsinebiotin 500mcg

Lamberts

Lamberts staat bekend om dat het hoogwaardige supplementen produceert voor de professionele markt. Het mooie hiervan is dat de producten van hoge kwaliteit zijn en beschikbaar zijn voor iedereen. Enkele veel verkochte producten zijn Lamberts Glucosamine, Lamberts vitamine D en Lamberts multivitamine. U vind deze producten hierboven, of u kunt klikken op de link naar het assortiment. Bij ons profiteerd u van zeer snelle levering in Nederland en Belgie. Voor 20:30 bestel is morgen in huis!

Geschiedenis en marktpositie

Lamberts healthcare is een internationaal merk en is toonaangevend op het gebied van voedingssupplementen. Lamberts is opgericht in 1982 en is hedendaags marktleider in het Verenigd Koninkrijk (UK). Lamberts is zowel actief op het professionele als reguliere vlak van de voedingssupplementen markt.

Professionele kwaliteit

Lamberts verkoop alleen producten die ontwikkeld zijn door professionals in de orthomoleculaire geneeskunde. U bent er verzekerd van dat onze supplementen te alle tijde van hoge kwaliteit zijn en dat de beste ingrediënten worden gebruikt. De meeste Lamberts producten zijn hoger geconcentreerd dan dat u gemiddeld tegenkomt in de markt. De reden is dat de actieve ingrediënten in onze producten, relevante hoeveelheden zijn (vanuit onderzoek onderbouwd).

Lamberts Healthcare

Lamberts besteed veel aandacht aan onderzoek ten behoeve van het vinden van betere methoden en nieuwe inzichten voor het produceren van de beste producten. Ook het onderzoek naar doseringen is zeer belangrijk, aangezien de dosering vaak doorslaggevend is voor het bereiken van het gewenste resultaat. Het resultaat/werking waar u als gebruiker naar opzoek bent. Lamberts onderscheid zich dan ook qua dosering van supplementen. De filosofie van Lamberts is dan ook dat alles begint met wetenschap en dosering.

Lamberts onderscheid zich daarnaast door als een van de weinige bedrijven ook te investeren in klinisch onderzoek. In het Verenigd Koninkrijk is het bedrijf dan ook aangesloten bij verschillende ziekenhuizen, hierdoor doet Lamberts ook veel kennis en inzicht op.

Geen kunstmatige toevoegingen (100% natuurlijk):

Op de hedendaagse voedingssupplementen markt zijn veel producten voorzien van kunstmatige toevoegingen, Lamberts producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Producten van Lamberts zijn vrij van suiker, gluten, graan en melkproducten.

Product vragen
Vraag: Ik zoek natuurlijke supplementen van hoge kwaliteit, is Lamberts iets voor mij?
Antwoord: Ja, Lamberts doet veel onderzoek en richt zich ook op de professionele markt, waardoor ze veel kennis inhuis hebben. Deze kennis is vertaald naar de voedingssupplementen voor de consument.
Vraag: Ik ben op zoek naar voedingssupplementen zonder kunstmatige toevoegingen. Kan ik terecht bij Lamberts?
Antwoord: Lamberts heeft het haar ideaal gemaakt om haar producten zo natuurlijk mogelijk op de markt te brengen. De producten bevatten dan ook geen kunstmatige toevoegingen en daarnaast bevatten de meeste producten geen: suiker, graan, melkproducten en gluten.
Vraag: Ik zoek een goede multi voor mijn kind, kan lamberts mij hierin voorzien?
Antwoord: Lamberts heeft in haar assortiment een multi speciaal gedoseerd en geformuleerd voor kinderen. Genaamd: “Lamberts multi guard for kids”.
Vraag: Ik ben op zoek naar een krachtige vitamine C, Levert Lamberts dit?
Lamberts levert enkele kwalitatieve supplementen in deze categorie, zowel gewone als time release varianten en wel tot een dosering van 1500mg. Genaamd: “Vitamine c time 500mg”, “Vitamine c 1000tr” en “Vitamine c1500tr”.
Vraag: Waarom zou ik kiezen voor Lamberts?
Antwoord: Lamberts staat voorop in de markt van voedingssupplementen en onderscheid zich op gebied van kennis en kwaliteit. Daarnaast bevatten haar merken geen kunstmatige toevoegingen.
Vraag: Leveren jullie het complete assortiment van Lamberts?
Antwoord: Wij leveren alle in Nederland te verkrijgen producten van Lamberts. Dit is een groot assortiment van rond de 200 producten, keuze genoeg!
Vraag: Ik wil mijn Lamberts producten nu bestellen, wanneer heb ik ze dan in huis?
Antwoord: Al onze producten leveren wij binnen 1 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk of we het product in ons eigen magazijn op voorraad is of bij onze leverancier. Over het algemeen zijn de producten van Lamberts goed voorradig.naar het Lamberts assortiment

Voedingssupplementen Nederland