Kokosolie

Veel mensen bakken hun producten veelal in bekende oliën zoals zonnebloem- en olijfolie. Deze oliesoorten hebben een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren maar bevatten daardoor ook transvetten en missen belangrijke voedingstoffen als laurine. Wanneer u graag gezond wilt eten, is kokos olie een gezond alternatief om in te bakken, braden of frituren!

Effect van kokosolie

Kokosolie is zo gezond omdat deze middellange keten vetzuren bevat. Omdat kokosolie een verzadigd vet is het een gezond alternatief om mee te koken, bakken en braden. Veel vetten en oliën veranderen van samenstelling na verhitting, maar dit is bij kokosolie niet het geval! Kokosolie behoudt bij verhitting al haar gezonde eigenschappen en is daardoor één van de meest stabiele vorm van vet die er bestaat. Daardoor is kokos olie zelfs geschikt om in te frituren. Ook kun je kokosolie op je brood smeren in plaats van boter en kun je het gebruiken in verschillende gerechten, salades en smoothies! Kokosolie is vrij neutraal van smaak en smaakt dus niet naar kokos.

Soorten kokosolie

Kokos olie producten in onze webwinkel zijn biologisch en in twee soorten verkrijgbaar, namelijk: geurloos, met kruiden of met knoflook. Bij een temperatuur boven de +/- 24 graden wordt kokos olie vloeibaar en onder deze temperatuur  blijft kokos olie hard. Het enige verschil tussen kokos olie en vet is daardoor de temperatuur waarin het zich bevindt.

Voor deskundige service bestelt u uw biologische kokosolie online bij VoedingssupplementenNederland.nl! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw voedingssupplement. In onze webwinkel kunt u veel informatie over onze biologische producten terugvinden. Wanneer u vragen heeft of behoefte heeft aan deskundig advies, kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren drogisten. Zij voorzien u graag van advies op maat om ervoor te zorgen dat u het juiste voedingssupplement krijgt dat bij u en uw situatie past! Wanneer u voor 20.30 uur besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Al onze pakketten worden discreet verpakt om uw privacy te waarborgen.

Bestel uw biologische kokosolie online tegen een scherpe prijs bij VoedingssupplementenNederland.nl!