Kokosbloesemsuiker

Kokosbloesemsuiker, ook wel kokospalmsuiker of kokossuiker genoemd, is een natuurlijke suiker die wordt gewonnen uit biologische kokosbloesem. Kokosbloesemsuiker is een van de gezondere soort suikers omdat het een volledig ongeraffineerde suikers is die boordevol goede voedingstoffen zoals vitamines en mineralen zit. Wil je geen- of minder geraffineerde suikers gaan eten, maar toch je gerechten een zoete twist geven? Gebruik dan kokosbloesemsuiker, een perfecte vervanger voor suiker! Bekijk hier ons aanbod kokosbloesemsuiker.

Kokosbloesemsuiker, lekker en gezond!

Naast dat kokosbloesemsuiker een van de gezondste suikers is, is het ook nog eens heel erg lekker! Ook warm is kokosbloesemsuiker een echte aanrader. Doordat je kokosbloesemsuiker zo veelzijdig kunt inzetten kun je het eigenlijk bijna in elk gerecht gebruiken, net als andere suikers.

Zo kun je kokosbloesemsuiker:

  • - Bij het ontbijt door de yoghurt met fruit, havermout of muesli doen
  • - Toevoegen aan smoothies om het een wat zoetere smaak te geven
  • - Gebruiken bij het bakken van taarten, cakes en muffins
  • - Door de thee of koffie roeren

 

Kokosbloesemsuiker kopen?

In onze webwinkel vindt u kokosbloesemsuiker van Royal Green die 100% biologisch gecertificeerd is. De kokosbloesemsuiker is onbewerkt en een ideale vervanger voor geraffineerde suikers! Kokosbloesemsuiker is een prijzig product, maar bij VoedingssupplementenNederland.nl bieden wij een zeer scherpe prijs! U heeft bij ons de keuze uit diverse inhoud verpakkingen:

 

Kies voor biologische, lekkere en gezonde suikers. Koop Kokosbloesemsuiker vandaag nog voordelig geprijsd in onze webwinkel!